Uutisia

Pippurinen talkooporukka haravoi ja siisti paikkoja, jotta viikonloppuna voidaan aloittaa kausi täydellä teholla.
Varsinais.Suomen pesäpallon naisten aluemestaruusturnaus pelataan helatorstaina 5.5.2016 Mynämäen pp-stadionilla.
Lauantaina pelaavat aikuiset ja sunnuntaina vuorossa ovat juniorit. Yhteensattumien vuoksi ottelumäärä kutistui aiotusta. Aikatauluissa on tullut muutoksia, tsekkaa alta.
Tuttuun tapaan kokoonnutaan taas yhdessä siivoamaan aluetta kesäkuntoon. Syksy ja talvi ovat jättäneet jälkensä ja nyt niistä päästään eroon siivouspartion voimin.
Raision Huhkotalolle oli kerääntynyt n. 60 hengen ryhmä eri seuroista ja niiden joukkueista kuulemaan alkavan kauden asioista.
Kalenterista löydät naisten ja miesten suomensarjan kotiottelut sekä C-poikien SM-karsintapelit.
Kupittaan pesäpallostadion on kohta kiivaassa käytössä ja kentänhoitajaa kaivataan kuumeisesti. Viime kauden osaaja ei ole enää käytettävissä, joten tarjoamme mukavan kesätyön halukkaalle.
Eilen on avattu kentälle vedet, eli saniteettitilat ovat käytössä jälleen talven katkon jälkeen. Kenttä onkin ollut jo ahkerassa käytössä, kun väki haluaa pois jo ahdistavaksi käyneistä sisätiloista.
Kesän osalta ollaan saatu kaikki harrastetoiminnat päivitettyä aikojen ja paikkojen suhteen, nyt siis mukaan harrastamaan pesistä Turussa ja Kaarinassa.
Keskiviikkona saatiin sitten viime kausi viimein puikkoihin, kun tili- ja vastuuvapaus myönnettiin johtokunnan jäsenille positiivisen tuloksen ja ilmapiirin vallitessa.
Tällä hetkellä vielä tiiviisti naisten ringeten mestaruustaistossa mukana oleva tehonainen jatkaa kauttaan päätyyn asti. Heti pelien päätyttyä nuori nainen aloittaa työnsä meillä päävastuuna lasten ja aikuisten harrastetoiminnot.
Liigaa pelataan Kupittaalla torstaisin 19.5. - 7.7.2016 välisenä aikana. Mahdollisuus on valita viime kauden tapaan kahdesta sarjasta, höntsät ja tosihöntsät.
Paikkana Veritas stadionin kokoustilat, käsitellään sääntömääriset asiat, kuten viime kauden tilinpäätös ja toimintakertomus.
Eart Hour sammuttaa valot tunnin ajaksi myös Turussa huomenna illalla. Tavoitteena on kiinnittää huomiota ympäristön tilaan ja ilmastokriisiin.
Pesäpalloliitto on käynnistänyt pilottihankkeen, jonka työnimenä on Onnistuneet Caset jakoon seuroissa nuorten ja aikuisten harrasteliikunnassa.