Kopla vei voiton vahvalla toisen jakson pelillään

25.5.2017

Alkukiilassa
Kapteenit Herrala ja Paananen
Pelissä tuli myös vettä

Tiistaina Kupittaalla pelatussa B-poikien SM-sarjan kotiavauksessa Turku taisteli tosissaan voitosta, mutta harmittavasti pisteitä ei saatu, vaan Kopla vei voiton 0-1 tuloksella.

Molempien joukkueiden ensimmäiset lyöntivuorot eivät tuottaneet tulosta ja toisella sisällään Kopla teki kaksi juoksua. Turku pääsi mukaan peliin kolmannella sisävuorollaan, kun ensin Topi Leino kotiutti Paavo Salon ja heti perään Lauri Saarnin. Viimeisellä sisällään Turku teki kaksi lisäjuoksua, lyöjänä Juuso Peltoniemi ja juoksijana Henri Holmberg ja sitten Lauri Saarni saattoi kotipesään Joonas Porelan. 4-3 juoksuin Kopla saapui tasoittavalleen ja sai tehtyä yhden tasoittavan juoksun, kun Joona Ronkainen ulkokentän avustuksella kiersi kunnarin. Seuraavat kolme yritystä päättyivät paloihin ja jaksotulos näin tasan 4-4.

Toiselle jaksolle saapui kopista sisuuntunut Kopla ja tulosta syntyi tasaiseen tahtiin joka vuorossa juoksuja ja kaikkiaan niitä 7. Kotijoukkueen ainokainen juoksu syntyi vasta viimeisellä lyöntivuorolla, kun jälleen Topi Leino kotiutti Miko Hännikäisen. Jaksotulos 1-7 ja koko ottelun voitto 0-1 Koplalle. Näin tasajaksotulos taas, kun kevään ensimmäisessä vierasottelussa Turku pelasi 2-2 sarjajohtaja Kankaanpään 1 joukkuetta vastaan.

Seuraavaksi joukkue matkustaa Seinäjoelle 2.6., Hyvinkäälle 6.6. ja Imatralle 9.6. joten kiirettä pitää nuorilla miehillä.

Palkitut: Turku I Akseli Åberg (0/0), II Lauri Saarni (1/1)

Kouvola: I Jere Paananen (1+4/1) ja II Isto Kauppinen (0/2)