Aikuisten harrastepesikset käynnistyvät

22.5.2017

Sinianna ja Nella
Sinianna ja Nella
Laura liikkiksessä
Laura liikkiksessä

Pitkään jo odotettu pesiskausi lähtee käyntiin heti maanantaina Vinterinpuistossa ja Kaarinan Kultanummella. Kupittaalla pelataan tiistaisin ja Kuuvuoren kentällä keskiviikkoisin.

Seuraan on palkattu viisi kesäohjaajaa, joiden tehtävänä on toimia myös aikuisten harrastepesiksessä. Ohjaajat ovat  Sinianna Kailajärvi, Joonas Porela ja Nella Ruuskanen, Laura Takalo ja Nina Toivonen. Osa onkin ollut jo toimessa viime viikolla käynnistyneessä liikuntaleikkikoulussa ja myös uudessa lasten Korttelipesiksessä on mukana osa ohjaajista. Korttelipesistä pelataan Kupittaalla, Hannunniitussa ja Pääskyvuorella sekä Kaarinassa Kesämäessä, Littoisissa ja Valkeavuoressa.

Aikuisten harrastepesistä pelataan Kupittaan lisäksi Kuuvuoren kentällä ja Vinterinpuiston kentällä ja myös Kaarinan Kultanummen kentällä. Nämä samat kentät ovat olleet käytössä myös edellisinä vuosina. Eri kentillä pelataan eri päivinä, joten kausikortilla voi osallistua useammankin kerran viikossa. Ohjauskerta on kahden tunnin mittainen. Osallistua voi joko koko kauden 22.5. - 1.9. tai vain kevätkauden 22.5. - 16.6. tai syyskauden 3.7. - 1.9. Harrastepesiskausi päättyy valtakunnalliseen Ladypesisturnaukseen, jossa on ollut joukkueet mukana mm. Kultanummesta.

lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä