Seura

Turku-Pesis on elinvoimainen pesäpallon erikoisseura, jonka kotipesä on Varsinais-Suomen pääkaupungin Turun ytimessä Kupittaalla. Suomen kansallislajiviihdettä seura on tarjonnut jo vuodesta 1949 saakka.

Toimintamme ytimessä on yhteisöllisyys ja tarjoammekin laajasti harrastus- ja kilpamahdollisuuksia kaikenikäisille ja monentasoisille pelaajille. Seuratoimintamme ulottuu lasten pesisliikkarista aina aikuisten suomensarjatasolle asti vilkasta ja suosittua aikuisten harrastepesistä unohtamatta. Lisätietoa joukkueista saat Joukkueet-sivulta ja harrastepesiksestä Harrastepesis-sivulta.

Teemme seuratyötä yhdessä hyvällä hengellä ja innostuneesti. Haluamme tarjota elämyksiä pesäpallon parissa. Seuran toimintaan mahtuu aina mukaan!

Tutustu alta seuraamme visioon, missioon ja arvoihin. 

Visio ja Missio

Turku-Pesis on Varsinais-Suomen vetovoimaisin pesäpalloseura.Tarjoamme pesäpalloa eri-ikäisille osaavassa ja innostavassa seurassa. 

Turku-Pesis tarjoaa tasapuolisen ja laadukkaan lasten ja nuorten kasvuympäristön pesäpallon harrastamis- ja kilpailumahdollisuuksin.

Laadukkaalla junioritoiminnalla, pelaajien ja valmentajien sitoutuneisuudella sekä riittävillä resursseilla pyrimme takaamaan menestyksen aikuisten pääsarjatasolla myös tulevaisuudessa. 

Seuramme toimii aktiivisena kehittäjänä omassa kotipesässään sekä alueellisissa ja valtakunnallisissa kehityshankkeissa. Seuramme on haluttu yhteistyökumppani yritysten ja muiden alueen seurojen keskuudessa. 

 

Arvot

Oikeudenmukaisuus

Seuran toiminta on tasapuolista, oikeudenmukaista ja kannustavaa. 

Kasvatuksellisuus

Korostamme lasten ja nuorten urheiluharrastuksen leikinomaisuutta, kasvatuksellisuutta ja monipuolisuutta sekä lasten tasavertaisuutta. Tarjoamme lapsille ja nuorille välineitä sosiaalisten taitojen kehittämiseen sekä läpi elämän kestävän liikunnallisen elämäntavan omaksumiseen. 

Avoimuus

Seurassamme on avoin ilmapiiri keskustelulle, uusille ideoille sekä innovatiivisuudelle. 

Kunnioitus

Kunnioitamme ja arvostamme toistemme mielipiteitä sekä korostamme esimerkillisyyttä. Jokaisen tulee kunnioittaa muita pelaajia, valmentajia, vanhempia, vastustajia ja tuomareita. 

Rehellisyys

Jokaisen tulee osoittaa reilua ja rehtiä urheilumieltä.