Karjut uuvutti Eurajoen ja nappasi täyden pistepotin

1.6.2017

Täydellä sydämellä kaarella
Täydellä sydämellä kaarella
Komeat Karjut
Komeat Karjut

Pääarkkitehtina vastustajan kaadossa oli kotipesään lukkariksi palannut Mattias Kitola. Liekö tieto hänen mukana olostaan vienyt parhaan terän jo vastustajasta ennen pelin alkua.

Koko pelissä tehtiin 16 juoksua, molemmilla jaksoilla kahdeksan. Vieraat aloittivat vaisusti sisällä saamatta juoksuakaan. Karjut taas sai viidestä rakentamastaan 3-tilanteesta miehen kotiin kahdesti, kun ensi Jani Kapuinen kotiutti Pekka Kaijulan ja heti perään Jussi Hietainen saatteli kotiin Mattiaksen. Eurajoki saapui toiselle sisävuorolleen ja teki vastustamattomasti kaksi juoksua ja tilanne oli tasan. Karjut rakensi hallitusti ajolähdön ja miestä saapui kotiin vauhdilla: ensin Sami Moisander Mattiaksen lyömänä, sitten Kaijula Otto Santaniemen mailasta ja Mattias Hietaisen vällärillä ja vielä Otto Rasmus Herralan mailasta. Tämä sisävuoro ratkaisi käytännössa ensimmäisen jakson, kun seuraavat kaksi jäivät juoksuitta molempien tahoilta. Jakson tulos sii 6-2.

Toiselle jaksolle Eurajoki vaihtoi lyöntijärjestystä radikaalisti ja yritti näin päästä mukaan peliin. Suurimman terän vastustajien lyönneistä vei Mattias Kitola tolpillaan ja ulkokentällä oli helppo työ napata välipaloja ponnettomista yrityksistä. Kotijoukkue taas rakensi peliä maltilla ja sai joka sisävuorollaan tehtyä yhden lisäjuoksun: ensin Mattias kotiin Hietaisen lyömänä, sitten sama mies Jani Kapuisen lyömänä ja sitten Joakim Svärd kiisi kotiin Pekka Kaijulan saattelemana. Neljännen sisävuoronsa Karjut aloitti Pekka Kaijulan kunnarilla tyhjään kenttään, kun koppari yllätettiin. Vielä perään Jussi Hietainen saatteli kotiin Miko Hännikäisen ja oli Eurajoen vuoro saapua sisälle. Jännitystä riitti aivan jakson loppuun, kun Eurajoki pelasi pelin parhaan sisävuoronsa ja tehtaili jatkuvasta ajosta kotiin peräkkäin kolme miestä. Ja kaksi viimeistäkin yritystä paloi kotipesään. Jakso Turulle 5-3 ja kaikki kolme pistettä.

Kupittaalla oli mukavasti väkeä seuraamassa ottelua aurinkoisessa säässä. Viereisillä kentillä oli junnuja ja aikuisten harrastapesisläisiä omissa treeeneissään ja osa jäikin niiden päätteeksi seuramaan ottelun loppuhetkiä. Petri Hännikäisen apuna tänään mailassa oli nilkkaansa aristava Henri Holmberg ja Henkka selvisikin iltapuhteesta puhtain paperein.

Palkitut: Turku I Jani Kapuinen 100% tehoilla (2/0) ja II Mattias Kitola (1/4) joka muuten on Ykköspesiksen tuojatilaston ykkösenä :) ja näytti eteneminen maittavan tänäänkin

Eurajoki I Jari Ojala (1/1) ja II Jyrki Pellonperä (1/0)

Seuraavaksi Karjut matkaa su 11.6. PuMun vieraaksi Helsinkiin ja sitten ke 14.6. Eurajoelle