Kupittaa Liigan pelit alkavat torstaina

9.5.2017Tänä vuonna joukkueita on viisi, joista yksi on meidän seuran oma joukkue Tupeloijat. Joukkueessa on mukana seuran valmentajia ja lasten vanhempia sekä nuoria, mukaan mahtuu kyllä.

Aikaisemmasta poiketen tänä vuonna edetään Liigan mestaruuteen asti eli ajalla joka torstai 11.5. - 6.7. (ei Juhannusviikolla 22.6.) pelataan kahdella kentällä pelit. Ja sitten 6.7. pelataan loppuottelu, pronssiottelu ja vielä Tupeloiden ottelu. Tupeloijat ei ole mukana liigan voittotaistelussa, heidän otteluistaan saa vain pisteitä, voitosta 2 ja tasurista 1 p.

Ottelun tuomaritehtäviin pääsevät mukaan halukkaat, ilmoittautua voi Sirpalle tai sitten Tuomarit fb-sivuilla. Peleihin tarvitaan neljään peliin kaikkiin kaksi tuomaria, pelit pelataan kahdella kentällä klo 18-19 ja 19-20. Näissä peleissä pärjää ilman tuomarikorttia. Pelit pelataan koulupesissäännöillä ja käytössä on naisten tai tenava pallo.

Kentällä on välineitä lainaa, mukana on siis usean vuoden tuttavat: Paimio, Rusko, TYKS ja uutena CrossFit ja sitten Tupeloijat.

Rohkeasti kentälle pelitamineissa, aina mahtuu joukkoon mukaan pelaamaan!

katso koko ohjelma tästä