Kenttämiehenä häärii Lauri Saarni

2.6.2017
Kentällä olet jo varmaan törmännyt meidän Lateen, joka lähes asuu kentällä. Nyt kun koulu päättyy, hänellä kiireet helpottavat.

Eli meidän kentistä tänä kesänä huolehtii B-pojissa pelaava Lauri Saarni. Hän pukee mielellään myös suomarin tai maakiksen paidan ylleen tarvittaessa ja nauttii silmin nähden pelaamisesta. Usein hänet nähdäänkin treenaamassa pikkuveljensä Jussin kanssa kovia lyöntejä tai vaihtolyöntejä. Mukana on usein myös Marko ja Kati, eli koko perhe on siirtynyt jäähallista Kupittaan nurmelle.

Kupittaan nurmi kuten myös molemmat kivituhkakentät ovat Laten hellässä huomassa. Kentällä tapahtuu paljon myös meidän joukkuetoiminnan ulkopuolella ja usein tarvitaan kenttärajoja esim. erilaisissa tyky-tapahtumissa päiväsaikaan. Nyt toukokuussa kahden viikona aikana kävivät Turun lukiot ja yläkoulut pelaamassa mestaruuksista ja Late oli mukana itse myös pelaajana... ja taisi se mestaruus mennä Kerttuliin.

Seuran ilmoittaessa kentänhoitotarpeensa ilmoittautui tämä mies heti innolla kesätöihin. Pesti kestääkin elokuun loppuun asti ja tarvittaessa vielä vähän pidempään. Ainakin valtakunnallinen Ladypesisturnaus 2.-3.9.2017 kutsuu vielä tätä monitaituria mukaan. Heinäkuussa Suurleirin aikaan kentillä on kuhinaa ja kalkkikärryt ovat kovassa käytössä leirin tarvitsemalla 22 kentällä. Tosin osan niistä hoitaa Merimaskun ja Mynämäen ja Ruskon väki.

Suurleiriltä mies suuntaa TuPe Ceen kanssa Oulun Nuorisoleirille tuomaroimaan eli ainakin viikon verran hän pääsee olemaan erossa kalkkikärryistä. Kunhan ei siellä Oulussa ryhdy puuhaan!

Työhönopastajina ovat toimineet Jarmo Nieminen ja Timo Peltonen, suurkiitos näille miehille tuesta ja avusta. Traktrorin ja ruohonleikkurin ajo sujuu jo vaivatta ja kuvan mukaisesti pienempiä pelaajia tämä mies kiinnostaa erityisesti. Ja hänellä on aina hymy huulilla ja juttu valmiina, käy vaikka haastattelemassa :)