Unelmien liikuntapäivänä tapahtui Kupittaallakin paljon

11.5.2017

Alkuverkassa
Alkuverkassa
Kiilassa
Kiilassa
Kenttämiehet työssään
Kenttämiehet työssään
Janin jäämiehet
Janin jäämiehet

Aamusta alkaen pelattiin Turun tyttöjen lukioiden pesisturnausta, jossa mukana kahdeksan joukkuetta ja hiekkakentällä oli samaan aikaan maahanmuuttajien pesistapahtuma.

Illalla seuran kenttätalkoot ja siinä liikuntaa monelle käsiparille, haravointia ja oksien katkomista, grillin siivoamista, roskien keräämistä ja yleisen ilmeen siivoamista. Kuuluttamostakin pyyhittiin suurimmat pölyt pois ja alakerran välinevararastoa laitettiin uuteen uskoon. Lava täyttyi pikkuhiljaa ja samaan aikaan Jarmo ja Lauri tupsuttivat hiekkakentät tulevia pelejä varten. Talkookahvien lomasa päästiin seuraamaan C-poikien ottelua Pöytyää vastaan. Siinäkin mukana paljon liikettä ja kun vielä toiselle jaksolle saatiin sakea lumikuuro niskaan ja silti pelattiin, oli päivä kruunattu.

Tiistaina pelattiin lukion poikien pelit, siellä mukana samat 8 joukkuetta ja ny torstaina pelattaan molempien loppuottelut eli pelejä kaikkiaan 24 + 8 ja joka kentällä kaksi seuran tuomaria. Suuren työn tuomareiden rekrytoinnissa on tehnyt tuttuun tapaan Marja-Leena Riihonen, joka saa vuolaat kiitokset kaupungin Pikitalta ja Harrilta.

Yläkoulun pelit alkavat poikien osalta perjantaina 19.5. ja jatkuvat seuraavalla viikolla.