Seura keskittää aikuisten Turun kenttien harrastepesikset Kupittaalle

30.5.2017Haluamme tarjota turkulaisille aikuisille hyvät puitteet Kupittaan pesäpallostadionin hiekkakentillä. Täällä meillä on mahdollista hoitaa kenttiä, lanata ja piirtää, joten uskomme, että muutos otetaan innolla vastaan.

Vuorot ovat olleet käynnissä muutaman viikon ja saamamme palautteen johdosta teimme seuran johtokunnassa päätöksen vuorojen siirtämisestä omaan kotipesäämme.  Tutkimme vuoroja tarkkaan ja huomasimme iloksemme, että siirrot on mahdollista tehdä harjoitusten tai pelien kärsimättä. Näin harrastepesistä pelataan ma, ti ja ke Kupittaalla ja torstaina hiekkakentät valtaa tuttuun tapaan Kupittaan Liiga.

Samalla voimme keskittää välineiden ja ohjaajien toimet kaikki yhteeen paikkaan ja mahdolliset tuuraamiset voimme helpommin hoitaa.

Lisäksi osallistujilla on mahdollista seurata halutessaan myös seuran aikuisten tai lasten otteluita vapaasti maksutta ja myös käyttää kioskin palveluja sen ollessa auki. Myös sosiaalitilat paranevat huomattavasti.

Vinterinpuiston ja Nummen kentiltä siirtyvät siis harrastajat Kupittaalle jo heti huomisesta lähtien. Kaarinan Kultanummella vuorot jatkuvat normaalisti.

Tervetuloa Kupittaalle! Pidetään yhdessä hauskaa rakkaan kansallispelin parissa.

t. Turku-Pesiksen johtokunta