Miesten joukkueet pelipäällä

16.5.2017

Hänä ja Mika palaverissa

Maakisjoukkue

Sunnuntaina pelatussa suomensarjan avauskierroksella Kupittaalle saapui nousumietteissä oleva Riihimäki. Tiukka peli päättyi loppujen lopuksi kahden kotiutuskisan jälkeen 2-1 kotijoukkueen voittoon.

Karjut aloitti vahvasta omalla lyöntivuorollaan. Kärjessä viilettänyt Sami Moisander toi kaksi juoksua ensin Otto Santaniemen lyömänä ja toisella kierroksella Rasmun Herralan upean välilyönnin turvin. Vastustajan ulkokentän 3-pesän harhaheiton turvin kotiin kiisivät Henri Holmberg, Rasmus Herrala ja mailassa ollut joukkueen kapteeni Pekka Kaijula. Tuloksena siis kaikkiaan komeat kuusi juoksua, joka jäikin Karjujen saaliiksi ensi jaksolla. Riihimäki kavensi eroa ensimmäisellä sisävuorollaan kolmella juoksulla, seuraavat kaksi vuoroparia mentiin juoksuitta ja viimeisellä sisällään vieraat saivat yhden lisäjuoksun, joten jaksovoitto 6-4 Karjuille.

Toisen jakson ratkaisua saatiin odottaa kolmanteen vuoropariin, kun vastustaja takoi tylyt 5 juoksua ja kun edellisessä oli tullut jo yksi, jäi jaksotulos kotijoukkueen vaisun sisäpelin ansiolsta lukemiin 0-6 ja siirryttiin Supervuoropariin, jossa Karjujen kaikki kolme paloa syntyi kotipesään ja vastustaja sai yrittää kotiin miestä kerran. Molempien yritykset jäivät siis tulosta vaille ja vuorossa oli kotiutuslyöntikisa. Tässä juoksut molemmille 2-2 ja kolmen miehen kisassa voiton vei Karjut Otto Santaniemen kotiuttaessa Pekka Kaijulan heti ensimmäisessä parissa. Vastustaja jäi siis juoksuitta tässä kohtaa. Näin riemukas voitto kotiin 2-1 tuloksella.

Pelin jälkeen pelinjohtokaksikko Hännikäinen-Rantamaa myhäili tyytyväisenä ja voittoa oli todistamassa ja Äitienpäivää viettämässä 72 katsojaa.

Miesten maakuntasarjassa pelattiin eilen tuttujen joukkueiden Turku ja Mynämäki kesken tasainen koitos. Täällä pelinjohtokaksikko Kapuinen-Forsman johdatti joukkonsa 2-0 voittoon (11-7, 11-10). Mynämäen kiri ei aivan riittänyt toisen jakson lopussa. Molemmissa joukkueissa pelasi Turun B-poikien pelaajia ja rento huumori ja hurlumhei meininki sai yleisön viihtymään. Tänään B-pojat ovatkin jo taas tulessa Kankaanpää 2:sta vastaan Satakunnassa.