Uutisia

Pakkasten vihdoin tultua saatiin kentät kaupungin puolesta jäädytettyä ja seuraväki ahertaa taas Purokadun ja Ilpoisten koulun kentällä.
Etelän Pesis, Hämeen Pesäpallo ja Varsinais-Suomen Pesis tekevät tulevasta kaudesta alkaen yhteistyötä leiri- ja kilpailutoiminnan osa-alueilla. Tämä näkyy selkeimmin yhteisinä alueleireinä sekä sarjatoiminnassa.
Eilen saatiin Suomeen jälleen Ringeten MM, kun Suomen joukkue kaatoi Kanadan selvin numeroin 13-0 toisessa ottelussa ja vein näin mestaruuden otteluvoitoin 2-0. Mestaruus on Suomelle viides peräkkäinen.
Sunnuntaina pelatiin turnauksen toinen päivä, nyt vuorossa olivat alueen C-ikäiset pojat. Päivän päätteeksi pelatiin myös yksi B-tyttöjen ottelu.
Tänään pelattiin Impivaarassa Turun ja Jokioisten B-poikien välinen ottelu. Tätä edelsi C-tyttöjen 6 joukkueen pelit, joten juoksuja ja tilanteita nähtiin kauden alkuun ihan mukavasti.
Seuraapäivä on suunnattu kaikille seuramme valmentajille, ohjaajille ja taustajoukoille, kuten joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat, kioskivastaavat jne. joukkueiden mukana tärkeässä roolissa toimijoille.
Lauantaina 2.1. pelataan C-tyttöjen turnaus, mutta myös Turun ja Jokioisten B-pojat ottavat mittaa toisistaan yhden pelin verran. Sunnuntaina on vuorossa C-pojat ja mukana on myös meidän oma joukkue.
Miesten ja naisten suomensarjat pelataan neljässä lohkossa. Turun miehet kisaavat 10 joukkueen etelälohkossa ja naiset taas 8 joukkueen lounaislohkossa. Osa joukkueista on tuttuja osa vieraampia.
Perinteiseen tapaan olemme taas myymässä vuoden vaihteessa raketteja ja muita papatteja ja suihkuja jo tutuiksi tulleilla paikoilla, Itäharjun ja Piispanristin Prismassa.
Seuran kasvatti siityy kesän ajaksi Kirittärien junioripäälliköksi, kun tehtävään vastikään valittu Teemu Körkkö siirtyy Kankaanpään Mailan Superpesisjoukkueen pelinjohtajaksi huhtikuussa.
Juhlinnan tarkoituksena on nostaa vapaaehtoistyön arvostusta ja vapaaehtoistyöstä käytävää keskustelua. Juhlaa vietetään jo 30 kerran.
Viime perjantaina pidetyssä kokouksessa valittiin 2-vuotiskaudeksi kolme erovuorossa ollutta sekä uutena Maija Viljanen Porista.
Seura on hakenut määräaikaan mennessä naisten maakuntasarjapaikkaa. Joukkueeseen toivotaan löytyvän vielä innokkaita pelureita lisää täydentämään jo olemassa olevaa runkoa.
Eilen pidetyssä Liikun vuosikokouksessa valittiin puheenjohtajaksi jatkamaan Pasi Koski ja myös seuratoiminnassa vahvasti vaikuttava Satu Mikola.
Pesäpalloliiton syyskokous kokoontuu Tampereella perjantaina 27.11.2015. Myös meidän seura on edustettuna kokouksessa valtakirjan turvin. Nähtäväksi jää, tapahtuuko johtokunnassa muutoksia.