Karjuille kolmen pisteen saalis Pomarkun kaadosta

25.5.2016

Kotijoukkue sai tehdä täyden työn ensimmäisellä jaksolla voiton eteen, toinen jakso vapautti lyönnit ja kolme pistettä jäi Kupittaalle.

Ensimmäisen jakson juoksut olivat tiukassa ja juoksujen teon aloitti Pomarkku siirtyen 0-1 johtoon. Turku tasoitti toisella sisävuorollaan 1-1 ja kun molemmat teki seuraavassa vuoroparissa yhden juoksun, lähdettiin kotijoukkueen jakson tasoittavalle tasatilanteesta. Kärkeen jokeriksi vaihdettu Sami Moisander pamautti heti ensimmäisellä lyönnillään 3-kopparin tontilta maisemiin kunnarin veroisesti ja näin jakso jäi Karjuille 3-2.

Toisen jakson alussa Karjut teki heti 6 juoksua ja peli näytti ratkenneen, kunnes kolmannella sisävuorollaan Pomarkku kiiri jo 7-4 tilanteeseen. Viimeisellä sisävuorollaan Karjut takoivat vielä vakuuttavasti 7 lisäjuoksua ja jakson juoksut 14-5 eivät jättäneet ketään kylmiksi. Kunnarit kiersivät kapteeni Jesper Forsman ja Jani Kapuinen, nämä miehet liikkuivat tehokkaasti myös ulkokentällä tehden vastustajan olon tukalaksi.

Palkintoraati joutui vaikeaan tilanteeseen, muuta päätyi tähän:

Pomarkku I Markus Salonen ja II Ville Juhala ja Turku I Sami Moisander ja II Jani Kapuinen. Ottelua oli saapunut seuraamaan n. 60 silmäparia.