Kottaraiset jäivät Rauman jalkoihin

29.5.2016

Tuomarit tauolla
Kuuluttamossa homma pelaa

Rauman vahva lyöntipeli oli liikaa kotijoukkueelle tällä kertaa, vaikka Turku aloittikin vahvasti ensimmäisen jakson.

Ensimmäisellä sisällä taululla komeat 3 juoksua, joista jokeri Minna Tuomarila löi kaksi peräkkäin. Vastustaja vastastasi vahvasti peräti kuudella juoksulla, joista Jennika Lipsulan läpilyönnillä syntyi kerralla kolme juoksua. Toisella sisävuorolla Turku sai jälleen Tuomarilan lyönnistä yhden lisäjuoksun, kun taas Rauma jäin nollille. Kolmannella sisällä Turku ei saanut juoksua kehiteltyä ja kun taas Tiina Andreasen pamautti kopparin yli kunnarin arvoisesti, oli jakso käytännössä ratkennut, vaikka Turku saikin kehiteltyä tasoittavallaan kaksi lisäjuoksua Tuomarilan ja Johanna Pelkosen toimesta.

Toiselle jaksolle Turku yritti vaihdoilla saada kärkeä kulkemaan, mutta kentällemeno ei onnistunut tytöiltä tällä kertaa. Jakson ainoan juoksun löi tyhjään kenttään kunnarin Hanna Kiviharju. Vastustaja teki kaikkiaan 5 juoksua, joten jakso jäi vieraille 1-5 ja koko ottelu 0-2 juoksuin.

Kottaraisten otteissa paistoi hienoinen hermostuneisuus, pallo poltti räpylässä usean kerran ja selvät palot jäivät saamatta. Vieraat ansaitsivat voittonsa, mutta kotijoukkue ei suinkaan näyttänyt parastaan. Suurella alalla hääräsi Superista tuttu Tiina Andreasen ja vaihtolyöntejä oli turha yrittää hänen tontiltaan.

Ottelun alku oli viivästyä, kun tuomarikerhon nimeämät pää- ja syöttötuomari eivät ilmaanatuneet paikalle. Onneksi seuran omat tuomarit paikkasivat ja peli saatiin pelattua. Kiitos Karjut Jani Kapuinen ja Nico Lindström.

Peliä oli saapunut seuraamaan mukava määrä yleisöä. Seuraavan kerran Kottaraiset pelaavat Kupittaalla niinkin pitkällä kuin 6.7.

Palkitut: Rauma I Venla Tanhua II Mette Henriksson