Naisten edustus aloittaa tositoimet

20.5.2016

Kesäoksalla
Kesäoksalla
Talvipöntöllä
Talvipöntöllä
Kevätnurmella
Kevätnurmella

Turku-Pesiksen naisten edustusjoukkue aloittaa sarjakautensa 2016 tulevana lauantaina 21. toukokuuta Loimaalla kello 15.00. Sitä ennen on kuitenkin hyvä tehdä nopea katsaus joukkueeseen.

Kottaraiset (kuten valmentaja Jerry Stenberg joukkuettaan nimittää) on muuttunut viime vuodesta melko paljon. Jotakin uudistumisesta kertonee se, että talvella alkaneessa ja edelleen jatkuvassa tulokasturnauksessa on kaikkiaan yhdeksän kilpailijaa. Joitakin vanhoja pelaajia on lähtenyt ja uusia on tullut niin toisista seuroista, Turun maakuntasarjajoukkueesta kuin välivuosia viettämästäkin.

Talvi treenattiin noin kahdenkymmenen pelaajan ryhmänä. Harjoitusrinkiin kuuluneista muutama edustaa kesällä jonkin toisen seuran väreissä ja muutama on uransa lopettanut ainakin toistaiseksi. Kevään korvalla palasivat talvilevoltaan mukaan harjoituksiin Niina Suomi ja Minna Tuomarila, ja näin kesään lähdetäänkin kuudentoista pelaajan voimin. Osa pelaajista tulee pelaamaan suomensarjan lisäksi myös maakuntasarjaa.

Yleensä joukkueita kuvatessa puhutaan kokemuksesta ja nuoruuden innosta, niin nytkin. Kottaraisissa kokemus valtaa enemmän sijaa, sillä joukkueessa on vain kolme juniori-ikäistä pelaajaa: lahjakkaat Sinianna Kailajärvi, Minja Majasuo ja Nella Ruuskanen. Minjan ja Nellan otteista katsojat saavat tosin nauttia vasta kesäkuun alusta lähtien.

Joukkueen kapteeneina toimivat Johanna Pelkonen ja Enni Lamppu.

Tsemppiä kauden avaukseen Loimaalle !

Kottaraiset 2016

Ahonen Tiia

Hietanen Marianne

Kailajärvi Sinianna

Kiviharju Hanna

Korkiamäki Julia

Lamppu Enni

Majasuo Minja

Oivanen Maija

Pelkonen Johanna

Ruuskanen Nella

Salo Anni

Sinisalo Miia

Sumen Salla

Suomi Niina

Suominen Hanna

Tuomarila Minna