Kottaraisille ensimmäiset pisteet Loimaalta

23.5.2016

Kottaraisparvi lähti lentoon lauantaina 21.toukokuuta Jerryn johdattamana kohtaamalla Loimaan vieraissa. Peliin lähdettiin jännittynein ja odottavin fiiliksin, sillä talven aikana on harjoiteltu monipuolisesti ja paljon Jerryn taidokkaalla ja armottomalla valmennuksella. Pöntön verkot, seinät ja lamput ovat saaneet kovaa kyytiä ja taakse on kertynyt useita lyöntitoistoja, heittoharjoituksia ja kuntoa on kohennettua kesää varten.

Olemme päässeet pelaamaan myös muutamia harjoituspelejä sekä hallissa että ulkona. Viimeisimmät harjoituspelit pelattiin ulkona Mynämäellä to 5.5 aluemestaruusturnauksessa ja vajaa viikkoa myöhemmin Mynämäki kohdattiin kotona. Eilen oli jo kuitenkin tosi kyseessä, kun kohdattiin Loimaa ja kyseessä oli sarjakauden avauspeli!!

Peliin lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla: 1. Anni Salo 1V 2. Julia Korkiamäki 3K 3. Tiia Ahonen 3P 4. Enni Lamppu 2P 5. Johanna Pelkonen S 6. Marianne Hietanen 2K 7. Maija Oivanen L 8. Hanna Suominen 3V 9. Hanna Kiviharju 2V 10. Minna Tuomarila 11. Salla Sumen 12. Sinianna Kailajärvi.

Ensimmäinen jakso alkoi Turun vahvalla ulkopelillä, joka ei antanut juoksun juoksua Loimaalle kolmen ensimmäisen vuoroparin aikana. Turku näytti osaamistaan myös sisällä lyöden kahden ensimmäisen vuoroparin aikana yhteensä kuusi juoksua ja saamalla yhden vapaalla. Seuraavat kaksi vuoroparia olivat tiukempaa taistelua ja neljännen vuoroparin aloittavalla Loimaa sai tasoitettua peliä yhdellä juoksulla. Ensimmäinen jakso päättyi lukemin 1-7. Toiseen jaksoon lähdettiin 0-0 – tilanteesta, jolloin juoksuja oli ruvettava jälleen lyömään. Turun ulkopeli jatkui varmana ja Loimaa jäi nollille kolmen ensimmäisen vuoroparin aikana. Turku sai lyötyä tasaisesti juoksuja jokaisessa vuoroparissa, niin että peli oli Loimaan aloittaessa neljännen vuoroparin tasoittavaa 0-7. Loimaa kuitenkin pääsi nousemaan viimeisen vuoroparin aikana ja löi yhteensä neljä juoksua. Loimaan tasoituskiristä huolimatta peli päättyi lukemin 4-7. Peli päättyi kokonaisuudessaan 0-2 Kottaraisten eduksi ja ensimmäiset kolme sarjapistettä ovat Kottaraisten!

Turun lyödyt/tuodut: Anni Salo 0/1, Julia Korkiamäki 0/4, Tiia Ahonen 1/1, Enni Lamppu 1/2, Johanna Pelkonen 1+4/2, Marianne Hietanen 0/1, Maija Oivanen 0/1, Hanna Kiviharju 0/1, Minna Tuomarila 3/1, Salla Sumen 2/0, Vapaat 2.

Seuraava peli pelataan ensi sunnuntaina Raumaa vastaan kotona Kottaraisten kotikentällä Kupittaalla klo:15.00. Tervetuloa kannustamaan Kottaraisia kauden ensimmäiseen kotipeliin! Kupittaalla nähdään!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keskustelu päättyi

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjoita viesti…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kottaraisparvi lähti lentoon lauantaina 21.toukokuuta Jerryn johdattamana kohtaamalla Loimaan vieraissa. Peliin lähdettiin jännittynein ja odottavin fiiliksin, sillä talven aikana on harjoiteltu monipuolisesti ja paljon Jerryn taidokkaalla ja armottomalla valmennuksella. Pöntön verkot, seinät ja lamput ovat saaneet kovaa kyytiä ja taakse on kertynyt useita lyöntitoistoja, heittoharjoituksia ja kuntoa on kohennettua kesää varten. Olemme päässeet pelaamaan myös muutamia harjoituspelejä sekä hallissa että ulkona. Viimeisimmät harjoituspelit pelattiin ulkona Mynämäellä to 5.5 aluemestaruusturnauksessa ja vajaa viikkoa myöhemmin Mynämäki kohdattiin kotona. Eilen oli jo kuitenkin tosi kyseessä, kun kohdattiin Loimaa ja kyseessä oli sarjakauden avauspeli!! Peliin lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla: 1. Anni Salo 1V 2. Julia Korkiamäki 3K 3. Tiia Ahonen 3P 4. Enni Lamppu 2P 5. Johanna Pelkonen S 6. Marianne Hietanen 2K 7. Maija Oivanen L 8. Hanna Suominen 3V 9. Hanna Kiviharju 2V 10. Minna Tuomarila 11. Salla Sumen 12. Sinianna Kailajärvi Ensimmäinen jakso alkoi Turun vahvalla ulkopelillä, joka ei antanut juoksun juoksua Loimaalle kolmen ensimmäisen vuoroparin aikana. Turku näytti osaamistaan myös sisällä lyöden kahden ensimmäisen vuoroparin aikana yhteensä kuusi juoksua ja saamalla yhden vapaalla. Seuraavat kaksi vuoroparia olivat tiukempaa taistelua ja neljännen vuoroparin aloittavalla Loimaa sai tasoitettua peliä yhdellä juoksulla. Ensimmäinen jakso päättyi lukemin 1-7. Toiseen jaksoon lähdettiin 0-0 – tilanteesta, jolloin juoksuja oli ruvettava jälleen lyömään. Turun ulkopeli jatkui varmana ja Loimaa jäi nollille kolmen ensimmäisen vuoroparin aikana. Turku sai lyötyä tasaisesti juoksuja jokaisessa vuoroparissa, niin että peli oli Loimaan aloittaessa neljännen vuoroparin tasoittavaa 0-7. Loimaa kuitenkin pääsi nousemaan viimeisen vuoroparin aikana ja löi yhteensä neljä juoksua. Loimaan tasoituskiristä huolimatta peli päättyi lukemin 4-7. Peli päättyi kokonaisuudessaan 0-2 Kottaraisten eduksi ja ensimmäiset kolme sarjapistettä ovat Kottaraisten! Turun lyödyt/tuodut: Anni Salo 0/1, Julia Korkiamäki 0/4, Tiia Ahonen 1/1, Enni Lamppu 1/2, Johanna Pelkonen 1+4/2, Marianne Hietanen 0/1, Maija Oivanen 0/1, Hanna Kiviharju 0/1, Minna Tuomarila 3/1, Salla Sumen 2/0, Vapaat 2. Seuraava peli pelataan ensi sunnuntaina Raumaa vastaan kotona Kottaraisten kotikentällä Kupittaalla klo:15.00. Tervetuloa kannustamaan Kottaraisia kauden ensimmäiseen kotipeliin! Kupittaalla nähdään!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keskustelu päättyi

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjoita viesti…