G-junnut palaavat myös talviunilta

20.5.2016


Seuran pienimmät pelurit 5-8 v. junnut ovat viettäneet talven taukoa, mutta nyt auringon lämmittäessä kenttiä mieli palaa takaisin treeneihin Kupittaalle.

G-junnut aloittavat harjoittelun tulevana torstaina 26.5. klo 17.45-19.00 ja  treenipäivä tulee olemaan viikottain sama aika ja paikka.

Ryhmän vetäjäksi on saatu seinäjokelainen Bettiina Saari, joka vetää pääsääntöisesti treenit ja tarvittaessa häntä auttavat ja tuuraavat Anne Aatola ja Iina Lievonen, jotka toimivat viime vuonna joukkueen vetäjinä. Bettina toimii myös seuran harrastepesisohjaajana ja on töissä myös Varsinais-Suomen Pesiksessä.

Joukkueenjohtajana ja joukkueen yhteyshenkilönä toimii Minna Vaimala. Minna auttaa tarvittaessa myös treenien vedossa, apuohjaajana.

Viime kaudella ryhmässä oli n. 20 lasta ja täksikin kaudeksi on ryhmään ollut imua. Treenit koostuvat erilaisista leikeistä ja motoorisista harjoitteista sekä vähän myös lajitreenistä.

Eli kun ensi torstai koittaa niin kentällä vipeltää myös meidän pienimmäiset! Ja treenit jatkuu läpi koko kesän ja syksyllä mahdollisesti pelataan viime kauden tapaan.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon uudet ja vanhat pikkugeet!

ps. tämä oli ehkä iloisin kirjoitelma jonka olen saanut tehdä :)  :)   t. Sirpa