Maakisnaisille kolmen pisteen voitto Loimaasta

31.5.2016
Helteisellä Kupittaalla käytiin kahden tasavahvan joukkueen kesken taistelua pisteistä. Kotijoukkue oli terävämpi ja vei kaikki kolme pistettä.

Turku teki heti ensimmäisellä lyöntivuorollaan neljä juoksua ja sen turvin eka jakso päättyi 6-4 juoksuin. Toista jaksoa mentiin puolivälissä 2-2 tilanteessa, mutta sitten viimeisellä sisävuorollaan kotijoukkue sai 3-pesältä tulleen harhaheiton turvin ensin kaksi juoksua ja sen jälkeen vielä yhden lyönnistä. Kun Loimaa ei pystynyt vastaamaan tähän, päättyi toinen jakso 5-2 juoksuin.

Erinomaisella pelipäällä kotijoukkueesta oli 2-kopparina häärinyt Miia Sinisalo, joka löi 3 juoksua. Kolme juoksua toi edessä upeasti pelannut Sinianna Kailajärvi. Myös lukkari Elina Pihlajaniemi hoiti oman tonttinsa hienosti.

Vastustajien parhaana palkittiin lukkari Jenny Ahlqvist, joka useasti hassutti lyöjää taktisella väärällä. Turun palkittu oli Sinianna Kailajärvi.

Tuomarinelikko Jerry Stenberg, Enni Lamppu, Heikki Veijalainen ja Emilia Luimula selvisivät tehtävästään puhtain paperein.