Uutisia

Turku-Pesis aloittaa metsästämisen, sillä nyt on hakusessa juniorijoukkueille valmentajia, joita tarvittaisiin vielä muutama lisää. Tarvetta valmentajille on G-ikäisten ja F-poikien joukkueilla sekä D-tytöillä. Kauden 2015-2016 talviharjoittelukausi tullaan aloittamaan loka-marraskuun vaihteessa.
Osta seuratuotteita! Kupittaan kioskissa myynnissä vielä seuraavat tuotteet:
Miesten Superpesiksen mestaruus ratkaistiin 5010 katsojan edessä tänään Vimpelissä. Henkinen kantti kesti paremmin Sotkamon Jymyllä ja viides mestruus karkasi Kainuuseen.
Tänään Jyväskylän Hippoksella jännitys roikkui ilmassa aivan ottelun viime metreille. Lapuan Virkiä oli tässä pelissä voitontahtoisempi ja vei Kullan viidennen kerran peräkkäin tuloksella 0-2 (6-9, 2-3).
Tänään kokoonnuttiin valmentajien ja joukkueenjohtajien kanssa muistelemaan vielä kerran mennyttä kautta ja samalla suunnittelemaan jo uutta.
Mynämäen Vesan kasvatti Mattias Kitola juhlii koko Kankaanpään Mailan joukkueen kanssa toista ja ratkaisevaa voittoa Kiteestä. Jaksot Kamalle tänään tiukat 3-4 ja 1-2.
Tämä kausi on päättymässä ja on aika suunnata katseet tulevaan. Jos joukkueellasi on tarve uudelle joukkueenjohtajalle tai olet sellaisen jo löytänyt, voisi joukkueenjohtaja-koulutus olla paikallaan.
Tämän vuoden Euroopan Liikkujan viikon teemana ovat erilaiset kulkumuodot eri matkoilla. Yhteiseurooppalainen viikko haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja. Viikolla vietetään jo perinteeksi muodostunutta Auton vapaapäivää ensi tiistaina 22. syyskuuta.
Eilen pelattiin Kupittaalla vielä kaksi peliä Äffien ja D2-poikien toimesta. Nyt on kalkkiviivat kierretty tämän kauden osalta ja hienoa syksyä kannattaa ulkona vielä viettää treenaten.
Ensi viikon torstaina 17.9. seuran toimijat kokoontuvat yhteen suunnittelemaan ensi kauden toimia. Käydään yhdessä läpi joukkueiden pelaaja-, valmentaja- ja taustojen nykytilanne.
Lauantaina pelattiin 42 joukkueen kesken valtakunnallinen Ladypesisturnaus Kupittaalla ja sen lisäksi kahdella muulla kentällä. Väriä, reimua ja onnistumisia mahtui päivään useita.
Viime viikonloppuna pelattu turnaus alkoi lauantain pelien osalta hienosti. Sunnuntaina pelit jatkuivat ja joukkue taisteli itsensä turnauksen kolmoseksi Etelä-Suomen ja Satakunnan jälkeen.
Tulevana viikonloppuna 29.-30.8. pelataan Tampereella C-tyttöjen ja C-poikien alueturnaukset, mukana joukkueet viideltä eri alueelta. Kahden päivän mittainen pienoisleiri sisältää pelien lisäksi myös koulutusta.