Alkukiilaan
Kotipesässä
Kotipesässä
Kunnarionnittelijat

Eilen aurinkoisella Kupittaalla kiilaan juoksi vastustajaksi Jokioisten Koetus ja peli oli jännittävä aivan loppumetreille asti.

Ensimmäinen jakso edettiin tasaisissa merkeissä, kunnes jakson ratkaisu syntyi kotijoukkueen kolmannella sisävuorolla, kun Elias Uusitalo löi ajolähdöstä upean 3-taustan nuoliaisen ja tuloksena 1+3 juoksua. Ensimmäinen jakso 6-4.

Toiselle jaksolle molemmat joukkueet tekivät vaihtoja ja lyöntijärjestystä hieman muutettiin. Turku tuli kolmannelle tasoittavalleen 2-3 tilanteessa ja sai tehtyä tasoittavan juoksun, kun upean lukkarityöskentelyn hoitanut Heikki Veijalainen kotiutti Sampo Pohjolan. Tämän jälkeen juoksuja ei enää saatu aikaan ja jakso päättyi 3-3 ja koko ottelu 1-0 kotiin.

Kotijoukkueen pj:t Jere Solla ja Alpi Virtanen kannustivat omiaan maltillisesti ja joukkueesta aisti selvästi, että Raumanlla vietetty upea viikko oli takaraivossa. Ulkokentällä tuli hienoja suorituksia ja jokainen hoiti omaa tehtäväänsä rauhallisin ja varmoin ottein. Tästä on hyvä jatkaa.

Tuomaristossa olivat mukana Nuorisoleiriltä palanneet C-pojat ja päätuomarina paikkaamassa monitoimimies Jerry Stenberg. Poikia kannustamassa oli mukava määrä molempien joukkueiden vanhempia.

Tänään tiistaina on vuorossa D-tyttöjen peli Tamperetta vastaan klo 18.00 alkaen.