Kottaraiset saalistivat jaksovoiton sarjakärjeltä

Julia
Julia
Tiia
Tiia

Tänään käytiin tiukka taisto pisteistä. Ottelu eteni supervuoroon asti ennen kuin voittaja oli selvillä. Hetkeksi ottelu jouduttiin keskeyttämään rankkasateen vuoksi.

Kotijoukkue aloitti juoksujen teon, kun Minna Tuomarila kotiutti Anni Salon.Pöytyä vastasi Sylvi Pellonperän kotiuttaessa Sanni Kyläpekan. Seuraavat kaksi juoksua Kottaraiset saivat kauas hiekkakentälle tapahtuneen harhaheiton turvin, kotiin juoksivat Anni Salo ja Milja Majasuo suoraan kotipesästä.Pöytyä sai  tasoitettua yhdellä juoksulla ja jaksovoitto jäi kotiin 3-2, kun molemmat jäivät juoksuitta viimeisissä sisävuoroissaan.

Toisella jaksolla mentiin kotijoukkueen 1-0 johdossa pitkään, lyöjänä jälleen Minna Tuomarila ja tuojana Marianne Hietanen. Toinen sisä meni juoksuitta, kunnes kolmannella sisällään Pöytyä sai kaksi juoksua ja karkasi 1-2 johtoon. Turun viimeinen sisävuoro oli hengetön, kun kaikki kolme paloa tuli ykköselle. Vierailijat tekivät vielä yhden juoksun ja näin jakso päättyi 1-3 vieraille ja edettiin supervuoroon.

Pöytyä aloitti sisällä ja teki vakuuttavasti neljä juoksua, joita tavoittamaan Kottaraiset eivät yltäneet, näin 4-0 jäi supervuoron tulokseksi ja koko ottelutulos 1-2 vieraille.

Kotijoukkueen parasta antia tänään oli ulkopeli, kotiin tuhottiin usea etenijä ja numerot olisivat voineet olla rumemmatkin. Polttolinja Ahonen-Lamppu tuhosi tappoheitoillaan useat etenijät aivan kotipesän tuntumaan ja takana kopparipari Korkiamäki-Hietanen selvisi päivästä hyvin.

Palkitut: Turku I Julia Korkiamäki ja II Tiia Ahonen, Pöytyä I Kaisa Pauna ja II Sylvi Pellonperä