Koetus kompastui Supervuorossa

31.7.2016

Miro liekeissä
Miro liekeissä
Otto tyynenä
Otto tyynenä
Kotipesässä
Kotipesässä

Sarjakakkonen joutui todistamaan Karjujen taistelevan joukkueen paremmaksi 2-1 tuloksella. Jaksojen juoksut kaksijakoiset 2-8 ja 7-1 ja sitten Supervuoro 1-0 Karjuille.

Tilastojen valossa pelin piti olla selvä, mutta näin ei aina kuitenkaan käy.  Kovassa lyöntivereessä oleva Miro Marttila pelasi koko ottelun 92% tehoilla lyöden kunnarin ja neljä tavallista ja tuomalla vielä kaksi juoksua. Ykköspalkittua ei näin ollut vaikea hakea.

Miroa avusti hienosti jokerina pelannut Otto Santaniemi, joka löi ottelussa kaikkiaan neljä juoksua ja toi yhden. Kun taas Koetuksen lyöjäjokeri Riku Tainio sai yrittää kotiutusta 8 kertaa onnistuen vain kahdesti, oli jokerien taistokin käyty.

Koetuksen lukkarina hääri viime vuonna Karjuja edustanut Mattias Kitola ja pelinjohtajana niin ikään Karjupaidasta punaisiin siirtynyt Jesse Villa. Karjujen kaarella tänään molemmat Hännikäiset, eli isä ja poika ja tuloksena historiallinen voitto Jokioisista!

Kolmostilanteet Turku 21 ja Jokioinen 19, Turku sai yhden juoksun harhalla ja vastaavasti Jokioinen yhden vapaalla, joten tasoissa mentiin siinäkin.

Ottelun palkitut : Turku I Miro Marttila (1+4/2) ja II Henri Holmberg (0/1) ja Koetus I Akseli Åberg (2/0) ja II Iiro Hämäläinen (1/0).

Mielenkiintoa ottelua kohtaan lisäsi myös se, että molempien joukkueiden nuoret miehet ovat pelanneet yhdessä koko kauden B-poikien joukkueessa ja Jokioinen onkin sarjassa tällä hetkellä hienosti 5. tilalla 21 pisteellään. Takana 15 joukkueen sarjassa ovat sellaisetkin paikkakunnat kuin Nurmo, Kankaanpää ja Alajärvi. Kyseisissä peleissä vahvassa lyöntivereessä on ollut juuri Otto Santaniemi, joka on sarjan 10. lyöntitilastossa 26 lyödyllä juoksulla.

Katso B-poikien sarjataulukko tästä

Teksti : Sirpa   Kuvat: Päivi