Karjuille komea voitto Hyvinkäästä

19.7.2016

Sunnuntaina nähtiin Kupittaalla jännitysnäytelmä, joka päättyi koitijoukkueen riemuun. Kaksi pistettä kasvatti mukavasti rakoa sarjan häntäpäässä majailevaan Pomarkkuun.

Ensimmäinen jakso päättyi juoksuitta 0-0, vaikka kotijoukkue pääsikin yrittämään kotiutusta kahdesti, kun taas Hyvinkään mies kuivui kolmoselle 3 ykköspalon vuoksi.

Tauolla Tahko vaihtoi kärkimiestensä paikka ja tuloksena oli kaksi juoksua.Karjut tavoitti toisella sisällään, kun Juuso Peltoniemi kotiutti Rasmus Herralan ja Emil Jansson sai vapaataipaleen. Toisella sisävuorolla Tahkolle yksi lisäjuoksu. Kolmas vuoro mentiin juoksuitta ja jännittävässä 2-3 tilanteessa aloitettiin neljäs sisävuoro. Karjuen vuoro alkoi mainiosti, kun ensin Rasmus Herrala löi itsensä suoraan kakkoselle, heti perään Jani Kapuisen läpilyönnillä kakkoselta kotiina Sama toistui Jesper Formanin lyönnillä, kun Jani kiisi kotiin. Jesperin vuorostaan kotiutti Emil Jansson ja pitkän vuoron viimeinen kotiutusyritys meni kopiksi. 5-3 tilanteessa Tahkolla vielä viimeinen sisävuoro ja siitä tuloksena yksi kavennusjuoksu, kaksi paloa kotiin ja yksi haava. Näin jakso jäi kotiin 5-4 ja koko ottelu 1-0.

Kotijoukkueen kopparipari tänään mielenkiintoinen: Kapuinen -Herrala ja paluun pelipaitaan teki myös Pekka Kaijula 2-polttajana.

Palkitut: Turku I Rasmus Herrala (0/2) II Jani Kapuinen (1/1), Hyvinkää I Taneli Rantatorikka (1/0) ja II Mika-Matti Heinonen (0/2).

Seuraavaksi joukkue matkaa sarjakolmosen Loimaan vieraaksi 20.7.