6.8.2016

Jerry ja Hänä
Juoksujuhlaa
Loppukiilassa

Kottaraisten tiivis ulkokenttä piti koko pelin ajan ja vastustajien kotiutuyritykset jäivät yrityksiksi. Kottaraiset tekivät ottelun 2-0 voittoon tarvittavat juoksut hallitusti.

Ensimmäinen jakso lähti käyntiin nihkeästi, ensiimmäisen juoksun löi Minna Tuomarila kotiuttaen 2-vahtina tänään upean pelin pelanneen Hanna Kiviharjun. Toinen sisävuoro päättyi juoksuitta vain viiden lyöjän käydessä lyömässä ja vasta kolmannella sisällään Kottaraiset saivat kaksi lisäjuoksua, kun Minna kotiutti jälleen Hannan ja vielä perään Julia Korkiamäki Niina Suomen. Ruovesi ei saanut missään vaiheessa sisäpeliään kuosiin, vaan etenijät tuhottiin viimeistään kotipesään, näin jakso 3-0 Kottaraisille.

Toisen jakson lyöntijärjestystä hieman rukattiin ja tuloksena olikin hienot neljä juoksua heti ekalla lyöntivuorolla: Minna Tuomarila näpytti Anni Salon kotiin, Minja Majasuo kotiutti Julia Korkiamäen, Marianne Hietanen Minna Tuomarilan ja vielä Salla Sumen Enni Lampun. Toinen vuoropari mentiin juoksuitta ja kolmannessa Enni Lamppu kotiutti Julia Korkiamäen ja Minna Tuomarila Tiia Ahosen. Neljännellä sisällä syntyi vielä kaksi lisäjuoksua: lyöjina Minna Tuomarila ja Anni Salo, tuojina Niina Suomi ja Maija Oivanen. Jakso kotiin 8-0.

Ennen peliä vastustaja oli käynyt Pöytyällä häviämässä ja nuori joukkue ei jaksanut puristaa riittävästi. Minja Majasuo pelasi hyvän lukkaripelin ja Turun ulkokentästä oli vaikea löytää aukkoja. Voitollaan Kottaraiset nousi lohkon kolmannelle sijalle ohittaen Jyväskylän.

Palkitut: Turku I Hanna Kiviharju (0/2) ja  II Niina Suomi (0/2), Ruovesi I Saara Pajunen ja II Milla Niukkanen.

Sunnuntaina vastaan kiilaan juoksee lohkon kärjessä lomaileva Pöytyä, peli alkaa klo 13.00.