Kottaraiset jatkavat vakuuttavia otteita

14.7.2016

Eilen Kupittaalla vastassa ollut Hämeenkyrön nuori joukkue taipui suoraan 2-0 ja sai aikaiseksi koko ottelussa yhden juoksun kotijoukkueen tuhotessa etenijät pesille.

Turku aloitti vahvasti sisällä ja teki heti kolme juoksua, josta yksi vapaataipaaleen turvin. Vastustaja sai koko jaksolla vain muutaman  etenijän kolmoselle ja jäi kokonaan juoksuitta. Kotijoukkue teki kolmannella sisällään jälleen 3 juoksua, joista Minna Tuomarila löi kaksi ja Salla Sumen yhden. Jakso jäi kotiin 6-0 juoksuin.

Toisella jaksolla kotijoukkue teki yhden juoksun ensimmäisellä ja toisella lyöntivuorollaan ja ottelu ratkesi lopullisesti kolmannella sisällä, kun Kottaraiset sai 4 lisäjuoksua, joista ensin kaksi 3-pesältä tapahtuneen harhaheiton jälkeen ja sitten oli jälleen vuorossa Minna Tuomarila, joka kotiutti ensin Julia Korkiamäen ja heti perään lautasen ääreen palanneen Maija Oivasen. Vastustajan ainoan juoksun löi Jonna Peuramäki. Jaksotulos 6-1.

Kottaraisten kärki kulki jälleen mallikkaasti ja kotiutuksista vastasivat jokerilyöjät Minna Tuomarila (4/0) ja Salla Sumen (2/0). Kärjessä Anni Salo toi kaksi, Julia Korkiamäki 3 ja Tiia Ahosen tehot 1/2.

Palkitut: Turku I Minna Tuomarila (4/0)  ja II Tia Ahonen (1/2) , Hämeenkyrö I Jenna Peuramäki (1/0) ja II Jonna Marjamäki (0/0).