Uutisia

Tänään pelattiin jälleen jännittävä ottelu, joka eteni aina kotiutuskisaan asti, ennen kuin voittaja oli selvillä. Ottelua seurasi kauden ennätysyleisö 143 silmäparia molempia joukkueita kannustaen.
Kottaraiset kärsi tänään 1-0 tappion Pöytyällä, kun ensimmäinen jakso kotijoukkueelle suoraan 4-0 ja toinen jakso 3-3.
Runkosarjan viimenen ottelu pelattiin leppoisissa tunnelmissa. Ensimmäinen jakso eteni 0-4 tilanteeseen, ennen kuin kotijoukkue aloitti juoksujen teon.
Runkosarjan voittaja Kirittäret lähtee tavoittelemaan mestaruutta tosissaan. Kärkilyöntitilaston voittajan tittelin kaappasi tänä vuonna Emma Nieminen, jolle tilastovoitto on ensimmäinen urallaan.
Turnaus pelataan tuttuun tapaamaan Kupittaalla lauantaina 3.9. ja innokkaimmat jatkavat vielä sunnuntaina.
Nyt on saatu varmistettua joukkueet, eli mukaan tulee seuran oma Ladypesisjoukkue Toistpuoltjokkee, johon ovat tervetulleita pelaamaan myös nykyiset ladypesisläiset.
Molemmat pelit alkavat klo 13.00, lauantaina siis Kumilassa ja sunnuntaina Kupittaalla.
Kinnarin Pesis taipui Karjuille suoraan 0-2 (3-4, 1-2) jännittävien vaiheiden jälkeen. Kolme pistettä matkassa jälleen Karjut lähtivät kotimatkalle.
Tänään käytiin tiukka taisto pisteistä. Ottelu eteni supervuoroon asti ennen kuin voittaja oli selvillä. Hetkeksi ottelu jouduttiin keskeyttämään rankkasateen vuoksi.
Kottaraisten tiivis ulkokenttä piti koko pelin ajan ja vastustajien kotiutuyritykset jäivät yrityksiksi. Kottaraiset tekivät ottelun 2-0 voittoon tarvittavat juoksut hallitusti.
Molempina päivinä pelataan naisten suomensarjan otteluita, lauantaina vastassa ensin Ruovesi ja sunnuntaina Pöytyä.
Eilen aurinkoisella Kupittaalla kiilaan juoksi vastustajaksi Jokioisten Koetus ja peli oli jännittävä aivan loppumetreille asti.
Sarjakakkonen joutui todistamaan Karjujen taistelevan joukkueen paremmaksi 2-1 tuloksella. Jaksojen juoksut kaksijakoiset 2-8 ja 7-1 ja sitten Supervuoro 1-0 Karjuille.
Vastustaksi Kupittaalle saapuu sarjakakkonen Jokioisten Koetus. Viimeissessä kotiottelussaan Karjut selätti Tahkon ja voitot ovat viime viikkojen aikana tulleet myös Loimaalta ja Pomarkusta.
Saimme mukaan uutena joukkueena E-pojat, joka on sekoitus uusia ja vanhempia pelaajia. C-poikien ja D-ikäisten sarjat jatkuvatkin normaalisti. Äffät myös mukana myllytyksessä, pelejä yht. 23.