Karjut nappasi toisen jakson voiton

13.8.2016

Runkosarjan viimenen ottelu pelattiin leppoisissa tunnelmissa. Ensimmäinen jakso eteni 0-4 tilanteeseen, ennen kuin kotijoukkue aloitti juoksujen teon.

Ensimmäisen juoksun lyöjänä Eemil Hakoniemi, tuojana Juuso Peltoniemi. Viimeisellä sisällä Riihi-Pesis teki kaksi lisäjuoksua ja takaa-ajoon lähdettiin tosissaan.  Kiri tuotti kaksi juoksua, lyöjinä Otto Santaniemi ja Henri Holmberg, kotiin kiisivät Jani Kapuinen ja Markus Lammi. Jakso vieraille 3-6.

Toisen jakson aluksi mailassa jälleen Otto Santaniemi juoksijana Jani Kapuinen. Vastustaja tasoitti ja toisella kotijoukkue teki hallitusti jälleen kaksi juoksua lisää, mailassa Miro Marttila ja Otto Santaniemi, tuojina Sami Moisander ja Miro Marttila. Vastustaja jäi juoksuitta kolmessa sisävuorossaan, kun taas Miro Marttila toi harhaheitolla jakson neljännen juoksun ja jakso päättyi 4-1. Jakson päätteeksi upean kopparipelin pelannut Miro Marttila sai takareiteensä repeämän, kun ensin haki vastustajan läpilyönnin ja se toimitettiin kolmoselle viimeisen palon kunniaksi. Miehen saldo tänään 1/2 ja tehot 100% (5/5).

Supervuoroparissa Karjuilla takkusi ja Riihimäki teki hallitusti voittojuoksunsa. Näin ottelu 1-2.

Kotijoukkueen viuhkassa debyytin teki Jere Solla ja apunaan hänellä oli Miko Hännikäinen. Hei hoitivatkin ammattimaisesti työnsä. Joukkueen pelinjohtajakaksikko Petri Hännikäinen ja Pekka Kaijula osallistuivat samaan aikaan 35-v. miesten SM-turnaukseen Varkaudessa PUMUN joukkueessa.

Karjujen loppukausi oli aivan mahtava, pisteitä ja voittoja saalistettin pitkän voittoputken avulla ja tämänkin piste oli tärkeä, vaikka välieriin ei yllettykään. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudella. Nuorentunut joukkue on osoittanut, että kovalla työllä kukaan ei ole voittamaton.

Palkitut: Turku I Henri Holmberg (1/0) ja  II Otto Santaniemi (3/0) ja Riihimäki I Eetu Hämäläinen (0/1)  ja  II  Kari Lautala (2/0).