Kottaraiset tasoitti voitot välieräotteluissa

14.8.2016

Minna tulessa jälleen
Minja sekoitti vastustajaa
Jani mailassa

Tänään pelattiin jälleen jännittävä ottelu, joka eteni aina kotiutuskisaan asti, ennen kuin voittaja oli selvillä. Ottelua seurasi kauden ennätysyleisö 143 silmäparia molempia joukkueita kannustaen.

Ennin voitettua hutunkeiton Kottaraiset aloitti sisällä vaisusti, kun taas Pöytyä teki kolme juoksua, joista kaksi ensimmäistä kopparin alta livahtaneella lyönnillä.  Toisella sisävuorollaan Turku tasoitti tilanteeksi 3-3, kun ajolähtöä purkamaan saapui Minna Tuomarila. Hän löi ensin läpi linjasta ja kotiin kiisi Niina Suomi. Heti perään näpillä kotiutettiin Anni Salo. Maija Oivanen puolestaan kotiutti Minna Tuomarilan. Kolmannella sisällään Kottaraiset siirtyi 4-3 johtoon Minna Tuomarilan kotiuttaessa Tiia Ahosen ja yrityksistä huolimatta Pöytyä ei saanut enää lisäjuoksuja ja ensimmäinen jakso riemukkaasti kotiin 4-3.

Toisena jakson aluksi Pöytyä teki yhden juoksun, Kottaraiset vastasivat kahdella: jälleen mailassa Minna Tuomarila, tuojana Niina Suomi ja heti perään Enni Lamppu kotiutti Julia Korkeamäen.Toisella sisällään Pöytyä tasoitti tilanteeksi 2-2 ja molempien kolmas lyöntivuoro meni juoksuitta ja hermoillessa. Neljännellä sisällään Pöytyä sai tehtyä yhden lisäjuoksun ja jakso näin 2-3.

Supervuoropari meni molemmilta juoksuitta ja vuorossa oli kotituskisa, jonka aloitti Pöytyä, jonka yritykset kotijoukkue torjui yhtä lukuunottamatta. Kottaraiset tekivät kaksi juoksua: ensin Enni Lamppu kotiutti upealla 2-jatkeen lyönnillään Anni Salon ja viimeisessä parissa Marianne Hietanen vielä Niina Suomen. Näin voitto kotiin 2-1 tuloksella.

Jerry Stenbergin apuna tänään kaarella Jani Kapuinen. Lukkari Minja Majasuo pelasi tänään upean ottelun vieden vastustajan lyönneistä parhaan terän ja tehden paloja tärkeissä kohdissa. Linjassa Enni Lamppu hääri laajalla alueella tuhoten etenijöitä.

Ottelun tuomaristo  Laaksonen-Laukkanen-Sirola-Ahokas-Pirkola selvisi jännittävästä pelistä kiitettävästi.

Palkitut : Turku I Minna Tuomarila (4/1) ja II Julia Korkeamäki (0/1) Pöytyä I Essi Ilmanen (1/0) ja II Kaisa Pauna (2/1)