Uutisia

Pelejä pelataan kolmella kentällä G-ja F-ikäisten toimesta eli alle 6-10- vuotiaat tytöt ja pojat. Pelit pelataan kivituhkakentällä.
Toiminta alkaa maanantaina 20.5. klo 17.15 -18.30 ja jatkuu kaikkiaan viisi kertaa sama paikka ja aika eli 17.6. asti. Pesiskoulu on ilmainen ja mukaan mahtuu 40 ensimmäistä.
Viime viikolla pelattiin Riihimäkeä vastaan, nyt kiilaan juoksee naapurinsa Hyvinkää. Ottelu alkaa Kupittaalla klo 18 ja sinne on vapaa pääsy. Myös kioski toimii, tervetuloa!
Pois oli jäänyt mm. mmk TuPe - Säkylä ti 21.5. klo 18. Siihen on saatu myös tuomarit nimettyä.
Tehtäviäjaettaessa on otettu huomioon toiveita ja taitotaso. Jatkoa seuraa myöhemmin tässä kuussa.
Turun Kupittaan puistossa myös pesäpalloa n. 140 koululaiselle päivän mittaan. Illalla klo 17-19 mukaan toimipisteelle saadaan mukaan myös perheet.
Heti Vapun jälkeen tostaina aloittavat lukion tytöt ja maanataina 6.5. pelaavat lukion pojat ja poikien loppuottelut vielä tiistaina 7.5. Yläkoulun tytöt ja pojat pelaavat sarjansa vkon 20 aikana.
Kevään ensimmäiset pelit on kohta alkamassa ja tuomarit on nimetty kolmeen ensimmäiseen peliin.
Viime vuotiseen tapaan kokonnutaan yhteen samana päivänä.
Vastaan kiilaan juoksee Jokioisten miehet. Uudistunut kotijoukkue pääsee testaamaan kevätkuntoaan ennen Loimaan turnausta.
Kokous pidetään maanantaina 6.5.2024 pesäpallokentän kuuluttamossa klo 17.30 alkaen. Käsitellään edellisen kauden tilinpäätös.
Tivoli Sariola on Turussa 13.4. -12.5.2024 välisenä aikana. Luvassa on paljon kivaa koettavaa koko perheelle.
Kokoa unelmatiimisi ja ilmoittaudu mukaan harrastepesisturnaukseen!
Paikka oli tuttu Bowler Turun keskustassa. Johtokunnan laatiman esityslistan mukaan edettiin jouhevasti ja nautittiin maukas lounas. Lopuksi vielä hohtokeilausta ja saunomista.
Hakemuksia tehtiin varmaan paljon ja onneksi meidän hakemus on saajien joukossa. Saatu tuki v. 2024 toimintaan on 1000 euroa.