Kilpailutoiminnan ajankohtaisia tietoja

26.9.2016Tähän on koottu joitakin Pesäpalloliiton ajankohtaisia kilpailutoiminnan tiedotteita:

lähde: www.varsinais-suomenpesis.fi

SEURASIIRTOKAUSI 2017

Pelaajasiirtoja kaudelle 2017 pääsee tekemään viikosta 40/2016 alkaen siirtojen verkkopalvelussa osoitteessa http://www.pesis.fi/kilpailu/seurasiirrot/.

Seurasiirtojen kirjaamismaksuihin on tullut korotuksia. Seurasiirtoajat ovat entiset. Löydät tiedot pesisnetin materiaalisalkusta (Pelaajasiirtojärjestelmä 2017): http://www.pesis.fi/pesapalloliitto/materiaalisalkku/

PPL:n liittojohtokunta on kokouksessaan 31.8.2016 päättänyt, ettei seuraan, jolla on maksamattomia maksuja liitolle tai Superpesikselle, hyväksytä pelaajasiirtoja. Käytännön toimenpiteet asiassa tiedotetaan syksyn aikana. Yhteydenotot maksuasioissa merja.ahokas(at)pesis.fi

 

FARMI-, KAKSOISEDUSTUS-, PELAAJA-, PELINJOHTAJA- JA VALMENTAJASOPIMUKSET

Uutta kautta koskevat farmi- ja kaksoisedustussopimukset sekä pelaaja-, pelinjohtaja- ja valmentajasopimukset on päivitetty pesisnetin materiaalisalkkuun:
http://www.pesis.fi/pesapalloliitto/materiaalisalkku/

Kaksoisedustuksien edustuskelpoisuuksiin on tehty muutoksia. Pelaajan edustusoikeutta rajoitetaan, mikäli pelaaja pelaa 21.7 jälkeen kaksoisedustussopimuksen mukaisen ylemmän sarjan pelejä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli pelaaja pelaa 21.7 jälkeen sopimuksen mukaisen ylemmän sarjan pelejä (ylemmän sarjan runkosarja tai jatko-ottelut), ei pelaaja voi pelata alemman sarjan jatko-otteluissa. Pelaaja voi kuitenkin tässä tapauksessa pelata alemman runkosarjan loppuun saakka.

Lisäksi määräyksissä kerrotaan periaatteet pelaajan nostamiseksi alemman sarjan jatko-otteluista ylemmän sarjan jatko-otteluihin.

Farmi- ja kaksoisedustussopimusten verkkopalvelut avataan viikolla 40/2016.

 

SARJAPAIKAT 2017       

Superpesiksessä, Ykköspesiksessä, suomensarjassa ja maakuntasarjassa säilynyt tai sinne noussut joukkue katsotaan automaattisesti sarjassa mukanaolevaksi. Mahdolliset sarjasta luopumiset ilmoitetaan kirjallisesti mika.helminen(at)pesis.fi

Luopumismaksut astuvat voimaan portaittain 1.10. alkaen (Superpesis, Ykköspesis, suomensarja) ja 1.2. (maakuntasarja). Luopumismaksujen suuruudet löytyvät kilpailumääräyksistä (liite II, sivu 55).

Kilpailumääräykset löydät materiaalisalkusta:
http://www.pesis.fi/pesapalloliitto/materiaalisalkku/