Viikonlopun inventointiurakka ohitse

30.10.2016

Töydessä touhussa
Töydessä touhussa
Kuten mekin
Kuten mekin
Toivottavasti luvut on oikein
Toivottavasti luvut on oikein

Monenlaista nippeliä ja osaa tuli laskettua ja suurin osa tuotteista sellaisia, joita ei tiennyt olevan olemassakaan... ja tämä vain kahden hyllyn osalta...

Lauantaina kauppa oli vielä auki, kun inventoijien suuri joukko saapui innokkaana paikalle. Osallistujia oli useasta urheiluseurasta ja kaikille löytyi oma nurkkaus.

Meille lauantai-illan hurmiota tarjosi LVI-osasto, jossa laskettiin niin muovisia kuin metallisiakin osia. Ylimmille hyllyille noustiin tikkailla ja alimmilla hyllyillä joutui nöyrtymään kumaraan. Runsaan 7 tunnin urakoinnin jälkeen tunsi tehneensä fyysistä työtä ja voi vihdoin toivottaa kaverielle hyvää yötä. Toki kävimme välillä nauttimassa talon antimia: vallan mainiota kiusausta ja salattia ja vielä iltakahvit pullan kera.

Osalla on vielä tänään vuoro ja sitten homma onkin puikoissa. Osa meistä oli ensikertalaisia, mutta hyvien ohjeiden ja opastuksen kautta tehtävässä onnistuttiin.

Kiitos Sirkalle organisoinnista ja tietysti kaikille joukkueiden taustahenkilöille ja vanhemmille osallistumisesta. On tärkeää näkyä myös kentän ulkopuolella! Ja tietysti on mukava tutustua ja nauraa yhdessä! Mallun kanssa meillä tehokaksikko 332-333.

 t. tussilla kätensä täyteen piirrellyt Sirpa