Föli-heijastimia jälleen jaossa Turun kauppatorin tuntumassa tämän viikon ajan

27.9.2016Syysiltojen pimenemisen myötä on jälleen tärkeää olla näkyvä. Koko tämän viikon seuran edustajat ovat jakamassa heijastimia Turun keskustassa linja-autojen ruuhkakäytön aikaan.

Aamujen ja iltojen pimetessä kannattaa ottaa käyttöön heijastin. Se lisää jalankulkijan turvallisuutta liikenteessä ja helpottaa myös bussinkuljettajan työtä, kun matkustajat näkyvät pysäkeillä paremmin.

Heijastimien jako aloitetaan n. klo 15.30 ja jatketaan kunnes kaikki kuluvan päivän heijastimet on jaettu. Kaikkiaan heijastimia on 20.000 kpl ja meillä on eri joukkueet valjastettu jakamaan niitä ilta kerrallaan.

Eli jos näet meidän seura-asuisia ihmisiä torilla tällä viikolla 26.9. - 1.10. (maanantaista lauantaihin) niin käypä moikaamassa ja hakemassa itsellesi heijastin.

Olethan Sinäkin Loistotyyppi! Tämän avulla Sinustakin tulee sellainen! Loistetaan yhdessä ja näytään pimeässä!   Järjestäjät : Turun seudun joukkoliikenne ja Auran Aallot

Tarkkaavaiset kuulivat kevällä ja kesällä varmaan Auran Aalloilta harrastepesis- ja Kupittaan Liiga mainontaa samaten kuin suomensarjojen otteluilmoituksia. Nyt jaamme heijastimia tämän viikon ajan korvaukseksi mainosajasta.

Kiitos Sirkka ja Peetu ja kaikki joukkueiden edustajat, hoidetaan jälleen kerran työ kunnolla!

.. ehkä viimeisen kerran ...