Seuraväki seuraavaksi inventoimassa Bauhausissa

28.10.2016


Jokavuotisen perinteen mukaan meiltä on lähdössä mukavasti porukkaa eri joukkueista inventointiin mukaan tulevana viikonloppuna.

Tavaraa on paljon ja saldot pyritään saamaan oikein koneille. Meidän tehtävänä on ihan konkreetti laskeminen eri tuotteissa : pienestä mutterista rakennuslistoihin ja veneilytarvikkeisiin. Aivan uskomaton määrä mahtuu tavaraa ja myytävää yhteen halliin Raisiossa.

Mukaan lähtee viiden junnujoukkueen taustoista aikuisia ja muutaman naisten joukkueesta. Inventointi alkaa jo tänään perjantaina ja siinä vuorossa onkin eniten osallistujia. Lauantaina ja sunnuntaina jatketaan, sunnuntaina lähinnä tarkastuslaskelmien kimpussa.

Meitä on 30 vuoron täyttäjää, jotkut osallistuvat useimpina päivinä. Talo tarjoaa ruuan ja kahvit, joten nälkäisenä ei tarvitse työskennellä yömyöhään. Mukana on myös useita muiden seurojen edustajia ja käytävillä tapaakin välillä tuttuja eri yhteyksistä.

Yhteyshenkilönä on jälleen toiminut Sirkka Nieminen, suuri kiitos jälleen kerran logistiigan hoidosta. Kaikille osallistujille reipasta mieltä näihinkin tehtäviin!