Uutisia

Etelän, Satakunnan ja Varsinais-Suomen C-ikäiset aluejoukkueet kohtaavat jälleen perinteiseen tapaan hiihtolomalla. Nyt pelataan keskiviikkona 22.2. Porin Karhuhallissa.
Kuluneena viikonloppuna Varalan urheiluopistolla oli kuhinaa pesisväen kokoontuessa sinne. Lauantaina palaverissa tapasivat valtakunnallisten pesisleirien järjestäjät ja la-su suoritettiin Junioripesisvalmentajatutkintoa.
Syksyllä tiedettiin, että joukkueen rungosta moni pelaaja on lopettamassa uraansa ja koko pelinjohtokuvio muuttumassa. Toiveena oli kuitenkin uusien pelaajien innostuminen mukaan, mutta näin ei käynyt.
Viikolla käytiin tsekkaamassa, miten Kupittaan kuuluttamo on selvinnyt talven yli. Hieman viileissä puitteissa meitä lämmitti uudet haasteet ja mietteet.
Seuran C-pojat ovat harjoitelleet hurjasti ja kesän Nuorisoleiri Oulussa siintää niin pelaajien kuin valmentajienkin mielessä. Kesällä Kupittaalla tullaan näkemään myös kaukaisempia seurajoukkueita.
Kesän tuomariasioista pidettiin eilen tuttuun tapaan palaveria. Uutta ja ihmeellistä tulevalle kaudelle ei ole luvassa, korttikoulutukset on varattava kevään kuluessa.
Eilen pidettiin neljän lajin yhteistyökokeilun viimeinen tilausuus Helsingissä. Mukana hankkeessa oli myös meidän seura.
Eilen Logomossa järjestetyssä Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittujen lavalle nousi myös meidän tehonainen. Gaalassa palkitaan vuosittain alueen parhaat urheilijat ja urheiluteot ja eilen paikalla oli runsaat 700 juhlijaa.
Eilen pidettiin ensimmäinen organisaation kokous ja leirinjohtaja Anne Aatolan johdolla käytiin läpi leirin nykytilannetta. Paljon on jo leirin eteen tehty ja nyt on aika aloittaa myös seuran osalta työt.
Turkulaisille hyvinkin tuttuja kasvoja on nimetty pesäpallon tulevaisuuden rakentamiseen liiton taholta.
Touhua on riittänyt jo toista viikkoa, eli Purokadun, Samppalinnan ja Peltolan kentillä voit luistella ja pelailla meidän hoitamilla kentillä.
Eilen vietettiin pesäpallon isän Tako Pihkalan syntymäpäivää ja sen kunniaksi Suomen Pesäpalloliitto jakoi muistomitalit seura- ja nuorisotyön parissa toimineille seurojen edustajille.
Itäharjun Prismassa vilinää riitti ja tavara vaihtoi omistajaa. Nyt tavara on hävinnyt taivaan tuuliin, niinhän se on tarkoituskin!
Jani Kapuisen luotsaama C-p. joukkue on tehnyt hurhasti töitä ja turnauksessa nähtiinkin upeita suorituksia koko ryhmältä. Kaukaisimmat iloitsijat ja Onnen toivottelijat löytyivät Madeiralta.
Joukkueet tarjosivat runsaan kaksituntisen pelin ajan hienoa pesäpalloviihdettä. Kotihallissa parhaiten pärjäsi isäntäjoukkue ja lippua kierrettiin tiuhaan tahtiin.