Hyvällä toisen jakson taistelulla B-pojat Juhannustauolle

19.6.2018

Ensimmäinen jakso Hyvinkään Tahkon sarjajohtajaa vastaan päättyi 0-11 juoksuin kotijoukkueen saamatta etenijää kolmoselle kertaakaan. Toiselle jaksolle saapui sisuuntunut kotijoukkue.

Toisen jakson ensimmäinen vuoropari mentiin juoksuitta, seuraavalla Tahko teki 3 ja sitten vielä 2 lisäjuoksua. Kotijoukkueen neljännen sisävuoron taistelun aloitti hienosti ensimmäisen kerran mailan varraessa ollut Lennart Lehti kotiuttamalla Lassi Vikstenin ja heti perään Eevertti Siltala kotiutti Aaro Vahteran. Tämän jälkeen Tahkon 3-kopparin yllätti erinomaisen lukkaripelin pelannut Eero Ahokas takoen taululle ajolähdössä 1+3, kun edellä kirmaisivat kotiin Elias Suominen, Lennart Lehti ja Eevertti Siltala. Frans Mörönen yritti vielä yllätyskotiuttaa Eeron, mutta yritys päättyi paloon ja näin mentiin vielä kerran ulos 6-5 johtoasemassa.

Tahko kehitteli harhaheitolla 3-tilanteen ja tasoitusjuoksu saatiin aikaiseksi. Viimeinen palo vielä kotipesään ja jakso päätös tasan 6-6.

Ottelun kuninkaaksi nousi Turun lukkari ja kapteeni Eero Ahokas kunnarillaan (4 lyötyä, 1 tuotu ja 9 kärkkäriä /10, tehot 90%.) Eero pelasi myös hyvän ulkopelin ja hänet palkittiin ansaitusti 1-palkinnolla. 2-palkinnon pokkasi Lennarti Lehti. Kotijoukkueen ulkopeli oli vahvaa ja hyviä suorituksia nähtiin useita. Vastustajan lyöntipeli oli luokkaa varmempaa, tosin turhan useita hermopallojuoksuja vastustaja sai kuitattua kentästä.

Lopputulos siis 0-1 (0-11, 6-6).