Laitilan alueleiri alkaa huomenna

7.6.2018


Laitilaan kokoontuu tulevalla viikonloppuna lähes 80 joukkuetta G-D-ikäisiä pesäpalloilijoita. Seurasta matkaa lähtee kolme joukkuetta sekä tuomareita.

Äffät matkaavat Laitilaan täynnä tarmoa, peliä ollaan saatu treenata jo muutamissa turnauksissa ja pelinälkä on kova. Joukkueen valmentajat Pekka Kaijula ja Peetu Röntynen odottavat myös innolla leirin alkamista. Joukkueenjohtaja Kristiina Kurki pitää joukkueen logistiikan hallussaan. Äffät pelaavat lohkossa B Lahden ja Hämeenlinnan kanssa.

Leirille lähtevät myös seuran E-pojat Lasse Suvannon ja Pasi Tammisen ohjauksessa. Takana on jo muutama voitokas pelikin ja leirillä joukkue hioutuu entistä enemmän yhteeen. Pia Tamminen hoitelee joukkueen aikatauluihin liittyvät tehtävät. E-pojat pelaavat pelisarjassa 8 joukkueen runkosarjassa, mukana Espoo, Eurajoki, Humppila, Kinnari, Lahti, Hämeenlinna ja Pöytyä Turun lisäksi.

Vanhimpina leirille starttaavat seuran D-pojat valmentajiensa Henri Holmberg ja Joonas Porela kanssa. Joukkue on osallsitunut aikaisemminkin leireille ja pelejä odotetaan innolla. Myöhemmin heinäkuussa joukkue matkaa vielä Tampereen Suurleirille. Joukkueenjohtajana toimii joukkueen mukana Anneli Vuorinen. D-pojat kisaavat leirin pelisarjassa lohkossa A kuuden muun joukkueen kanssa, Espoo, Humppila, Paimio, Hamina, KaaRo ja Ke-Va. Annelin mukaan D-pojat pelaavat pelinsä Mynämäellä, eli jos sinnepäin asiaa viikonloppuna niin kurvaa katsomaan!

Leirin yhteydessä järjestettävälle tuomarileirille lähtevät meidän C-poikien joukkueesta Eemeli Laaksonen ja Erkka Laiho. Heitä ovat vastaanottamassa tuomarileirin nuorekas mutta kokenut organisaatio etunenässä Matias Laukkanen, Suvi-Maria Sirola ja Lauri Saarni.

Leirin kilpailuohjelmista vastaavat Sami Ritola ja Mika Mikola

Leirin tulospalvelu hoidetaan osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi

ja voit seurata joukkueiden otteita sieltä jos et Laitilaan asti pääse kannustamaan!

Toivotamme kaikille leiriläisille mukavia leirihetkiä omissa tehtävissä!