Tänään pelattiin koko joukkueella
Viime hetken ohjeet Anniinalle
Hyvässä lyöntivireessä Henna
Kentälle paluun tehnyt Peppi

Eilen pelattiin tärkeä kamppailu pisteistä ja varsinkin ensimmäinen jakso mentiin jännittyneissä tunnelmissa, kunnes kotijoukkue aloitti takaa-ajon ja kirjasi ensimmäisen jakson itselleen.

Kotijoukkueen otteissa paistoi ottelun tärkeys. Ensimmäisellä sisällään Rauma teki kaksi juoksua ja kotijoukkue pääsi yrittämään naista kotiin kolmesti, joista ensimmäinen tuotti tulosta, kun Henna Säylä kotiutti Jutta Mäkysen. Seuraavalla sisävuorollaan Rauma teki jälleen kaksi juoksua, ensin kunnarin kolmosrajasta tyhjään kenttään ja heti perään tuplajuoksu kotipesään. Turun kaksi kotiutusyritystä eivät vastaavasti tuottaneet tulosta. Rauman kolmas sisä jäi juoksuitta ja sitten oli jakson ja koko ottelun ratkaisseen kotijoukkueen sisän vuoro. Ensin kärkinaiset Tiia Ahonen ja Iida Ritola kiisivät kotiin 3-pesältä tuleen harhaheiton turvin. Välissä kävi Jutta Mäkynen rakentamassa 3-tilanteen ja sitten Henna Säylä kotiutti hienosti samalla lyönnillä Anniina Seikolan ja Maija Oivasen ja näin kotijoukkue siirtyi ensi kertaa johtoon juoksun erolla.  Tämän jälkeen Hanna Kiviharju yllätti vastustajan kopparit ja kotiin kiisivät Henna Säylä ja Nella Ruuskanen. Sisävuorolla syntyi siis kaikkiaan 6 juoksua ja kun vastustaja sai kotiutettua vai yhden lisää, päättyi jakso riemukkaaseen 7-5 voittoon.

Toisella jaksolla Rauman peli muuttui täysin, koko jaksolla he saivat aikaiseksi yhden 3-tilanteen, joka kuitenkin kuivui kokoon. Kotijoukkue taas aloitti juoksujen teon heti ensimmäisellä sisällään, kun Maija Oivanen kotiutti koko pelin hyvin pelanneen ja edenneen Anniina Seikolan. Toisella sisällään Turku teki tilanteita tiuhasti, ensin Henna Säylä kotiutti Sinianna Kailajärven ja kysymysheitostä syntyneen harhaheiton turvin kotiin kiisivät Jutta Mäkynen ja Iida Ritola. Heti perään vielä Nella Ruuskanen saatteli kotiin Anniinan. Kolmas sisä tuotti 3 juoksua lisää, ensin harhaheitolla Ilona Kulmala ja Tiia Ahonen kotiin ja jälleen pari Ruuskanen - Seikola. 8-0 tilanteessa Turku kaunisteli numeroita vielä kahden juoksun turvin: Henna kotiutti Ilonan ja vielä Anniina Jaana Harjusen ja näin koko jakso Turulle 10-0.

Kotijoukkue pelasi hienosti ja koko joukkueelle tuli tilastomerkintöjä. Ykköspalkinnolla palkittiin Anniina Seikola (1/4 tehot 100%) ja kakkospalkinnolla hienosti mailan varressa onnistunut Henna Säylä (5/1). 100% tehoilla pelasivat lisäksi Tiia Ahonen (0/2, kärkkärit 7/7) ja Nella Ruuskanen (2/1, kärkkärit 3/3) sekä Jutta Mäkynen (0/2, kärkkärit 4/4). Ulkona hienoa työtä tekivät Sinianna Kailajärvi ja Iida Ritola ja toisella jaksolla vastustajan yritykset mitätöinyt lukkari Maija Oivanen. Pelinjohtaja Jesper Forsman oli pelin jälkeen helpottunut ja onnellinen. Apunaan mailanaisena hänellä oli Suvi-Maria Sirola.Ottelun nuori tuomarikaksikko Matias Laukkanen ja Lauri Saarni selvisivät apulaisineen hienosti. Katsomossa n. 70 tänään.

Rauman palkitut: I Aada-Sofia Juusela (1/0/3) ja II Elli Nikkonen (0/1)

Voitollaan kotijoukkue paranteli asemiaan sarjataulukossa Rauman lisätessä ahdinkoaan nollalla pisteellään.