Uutisia

D-pojat aloittavat kevään pelit, kun vastaan Kupittaalle saapuu Manse PP:n 04 pojat lauantaina 29.4. Turun molemmat valkoinen ja punainen joukkue mittaa Mansen poikien tason.
B-poikien piti matkustaa pohjanmaalle Seinäjoen Atria-turnaukseen testauttaakseen kevätkuntonsa. Tänään saatiin kuvaa lumen peittämästä kentästä ja ilmoitus turnauksen peruuntumisesta sen myötä.
Junioripesisvalmentajatutkinnon kuluneen viikonloppuna suorittivat seuran valmentajat Lasse Suvanto ja Alpi Virtanen.
Uudistunut liiton lisenssiohjelma on nyt käytössä. Maksamalla lisenssin tämän kuun aikana viime kauden lisenssin omaavien vakuutusturva ei katkea. Seuran lisenssit juniorien osalta maksaa seura, aikuiset ja B-pojat maksavat itse oman lisenssinsä.
TupeCee sijoitui omassa lohkossaan toiseksi tasapistein Tahko C2:n kanssa. Huomenna jatketaan sijoitusottelut sijoista 4-6 heti aamulla.
Neljä vaikuttavan uran tehnyttä entistä superpesispelaajaa on nimetty valitsijoiksi pesäpallon naisten ja miesten Itä-Länsi-otteluihin. Suomen suosituimmat tähdistöottelut pelataan Imatralla 30.6.-2.7.2017.
Saamme jälleen tutun kevään tuojan naapuriimme. Tivoli Sariola on auki yleisölle 22.4. - 7.5. välisen ajan.
Viime vuoden tapaan joukkue matkaa Tampereelle C- ja B-ikäisten alueleirille ja näin joukkueen ulkoturnauskausi käynnistyy. Leirin järjestää Manse PP.
Alueen junnupalaverissa Aurasalissa oli tänään koolla 21 seuran edustajaa, lähes 70 seuratoimijaa kuulemassa tulevan kauden asioista. Turusta mukana oli kaikkien junnujoukkueiden edustajat.
Seuramme on yksi niistä 50 yleishyödyllisestä yhdistyksestä, jotka saavat lahjoituksena 400 euroa 15-17-vuotiaan nuoren palkkaamiseen ensi kesänä.
Nyt on saatu aikuisten ja nuorten SM-sarjojen kotipelit koottua yhteen ja samaan kalanteriin, vielä puuttuu junioreiden aluesarjojen pelit.
Huhtikuu on lisenssivakuutusten siirtymäkausi.
Alueen sarjoihin ilmoittautuminen on päättynyt ja mukavasti on joukkueita mukana Hämeestä, Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta. Kaikkiaan joukkueita on 70 C-, D- E- ja F-ikäisissä.
Ruskon Kirkonkylän koulun salissa aherrettiin viikonloppuna patjiksen, saaripelin, aavikkosodan ja monen muun pelin ja leikin myötä. Tuttuun tapaan PML-koulutus keskittyi runsaaseen liikkumiseen juuri pelien ja leikkien kanssa. Täysi tusina innokkaita ohjaajia leikki koko päivän toki välillä teoriaakin kuunnellen.
Kesällä seura tarvitsee avukseen osaavia ohjaajia niin lasten kuin aikuistenkin harrastetoimintoihin. Oletko vailla kesätöitä? Kiinnostaako sinua liikunnanohjaus, lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja/tai aikuisten terveysliikunta? Onko tulevaisuuden suunnitelmissa opettajan, liikunnanalan tai ohjaajan työ? Hae kesätöitä pesisohjausten parissa.