Kesän pelikalenteri nyt valmis

20.4.2018

Kesään mahtuu paljon pelejä Kupittaalle. On naisten ja miesten suomaria, miesten maakuntasarjaa, B-poikien SM-sarjaa ja junnujen pelejä. Lisäksi tulevat Kupittaa Liigan aikuisen harrastepelit, pesiskoulu ja siihen liittyvät kaksi turnausta.

Ohjelmat ovat valmistuneet ensin aikuisten osalta ja sitten vielä junnujen osalta. Junnupeleissä suuri vastuu peliaikatauluista on ollut joukkueenjohtajilla, kun ovat saaneet sopia pelipäiviä vastustajien kanssa. Uuden haasteen on muodostanut uuteen Etelän alueeseen kuuluminen, eli pelimatkoja tehdään nyt sinne päin enemmänkin. Toisaalta on hyvä tutustua muihin seuraihmisiin ja joukkueisiin.

Kaikkiaan sarjapelejä on kesän aikana Kupittaalla 50 ja harjoituspelejä keväällä 5. Pelilistaa on ansiokkaasti päivitellyt Sirkka ja siinä onkin ollut sovittamista. Eli liikettä riittää ja hienoja suorituksia. Tähän kun saadaan toimitsijat lisättyä niin hienoa. Nyt on juuri valmistunut pallopoikavuorot, kiitos Tuulin. Eli junnujoukkueet toimivat suomarin ja B-SM- otteluissa pallopoikina tai -tyttöinä. Näissä sarjapeleissä pyritään pitämään myös kuulutusta ja kaikissa näissä peleissä online-kirjuri päivittää tietoja järjestelmään ja aikuisten osalta myös tekstitv:eeseen. Yleisöä ja tuomaristoa palvelee ajantasalla oleva sähköinen tulostaulu.

Eli yläkerrassa on kuhinaa. Viikolla Jose kävi laittamassa laitteet kesäkuntoon, eli online-ohjelma pelittää, kuulutus- ja musiikkilaitteen on kunnossa ja kirjurin kirjoitinkin toimii. Nyt vaan mukaan touhuun, tekemistä riittää!

Pelikalenteriin pääset etusivulta emojin luota tai tästä