Alueen harrastepesisvastaavat koolla eilen

12.4.2018
Nykytilan kartoittamiseksi pidettiin harrastepesiksen aktivointi-ilta Liikussa. Paikalla oli viiden seuran edustajat ja yhdessä käytiin läpi nykytilannetta.

Keskustelumaisesti käytiin läpi seurojen tilannetta, paikalla olivat Myve/Lajy edustaja Ville, Paimiosta kaksi edustajaa Petrin johdolla, Merimaskun Ahdosta Racel ja Turusta Sirpa.

Tilaisuutta vetivät PPL:n edustajat Satu Mikola ja Jonna Ahlqvist.

Jokaisella seuralla on tavoitteena saada aikuisten harrastepesistä pelattua aluella. Jokaisella on myös tahtotila luoda uusia käytäntöjä, jotta matalan kynnyksen harrastaminen olisi mahdollista ilman suurempia kilpailullisia tavoitteita.

Turku on ottanut vastuun entisen Mantaliigan pyörittämisestä ja ilahduttavaa on ollut, että siinä mukana olleet naisjoukkueet ovat halukkaita jatkamaan. Pyrimme luomaan yhteisen sävelen ja pelisäännöt ja toivotaan, että kaikki ovat mukana entiseen tapaan. Kaarinan kentästä on luovuttu, eli sen osalta pelit pelataan Kupittaalla harrastepesisiltana torstaisin. Joukkueisiin ollaan yhteydessä pikapuolin, vastuuhenkilönä on Sirpa Helin yhdessä Josen kanssa. Tähän nivoutuu toinenkin harrastepesissarjamme Kupittaa Liiga, joka sekin pyörähtää käyntiin entistä voimakkaammin tulevana kesänä.

Nyt aloitetaan pikaisesti ilmoittautumiset ja kautta kohti!