Mika Mikola juhli 50-v. synttäreitään Austraaliassa

9.4.2018

Kuin tilauksesta ;)
Kuin tilauksesta ;)
Pelit voi alkaa, hutunkeitossa Luke ja David
Pelit voi alkaa, hutunkeitossa Luke ja David
Tree Sisters ja Blue Mountains  ilta-auringossa
Tree Sisters ja Blue Mountains ilta-auringossa
Mika kiitti ja toivotti hyvää jatkoa Austraalian pesäpalloväelle, ensi vuonna Pääsiäiskisat Gold Coast
Mika kiitti ja toivotti hyvää jatkoa Austraalian pesäpalloväelle, ensi vuonna Pääsiäiskisat Gold Coast
Kisaturistit Satu, Mika ja Sirpa
Kisaturistit Satu, Mika ja Sirpa

Henkeen ja vereen pesäpallon lähettiläs suuntasi juhlamatkansa suuresti rakastamaansa maahan. Kakkuna kirsikassa oli myös vierailu Uudessa-Seelannissa ja näin ikimuistoinen syntymäpäivä tallentui sielun sopukoihin kauniissa paikassa: Blue Mountains ja Tree Sistersin äärellä.

Mika on ollut mukana alueemme pesistouhuissa jo vuosikymmenen ajan ja tänä aikana ovat tutuksi tulleet lukuisat seuraihmiset, lapset ja nuoret sekä aikuiset. Innovatiivisena miehenä hän pyrkii aina saamaan ihmiset mukaan pesikseen vaikka pienin askelin. Tärkein vinkki hänellä on: muista kysyä, älä arkaile!

Viime syksynä Mika siirtyi Pesäpalloliittoon Hämeen alueen aluevastaavaksi toimien myös samalla alueen seurakehittäjänä. Tiivistä yhteistyötä tehdään myös Keski-Suomen kanssa. Tuttuja ovat niin erilaiset valmennuskoulutukset kuin seurakäynnitkin. Suuressa roolissa Mika tulee olemaan myös Tampereen Suurleirin kilpailutoimessa yhdessä Ingan ja muun leiriorganisaation kanssa. Uusi työ tuo tulleessaan uusia haasteita, uusia ihmisiä ja myös mahdollisuuden itsensä edelleen kehittämiseen pesäpallon ja miksei myös muunkin liikunnan parissa.

Vapaa-ajallaan Mika tykkää liikkua luonnossa meloen, rullaluistellen, hiihtäen, luistellen tai pyöräillen kulloisenkin sään salliessa. Tuttuja ovat maisemat Sastamalan Ellivuorella, jonka juurella hänellä on koti ja etätyöpiste mitä kauneimmissa maisemissa. Järven aaltoihin Mika tykkää pulahtaa aina kun siihen on mahdollisuus, oli sitten talvi tai syksy. Myös penkkiurheilu kiinnostaa ja Valepa onkin saanut Mikasta suuren fanin.

Austraaliassa olimme Sydneyn 52. Finnish Gameseissä mukana kolmen päivän ajan auttaen aina tarvittaessa ja muuten vain seurustellen viime kesän World Cupiin osallistuneiden ystävien kanssa ja uusiin ihmisiin tutustuen. Aivan mahtavia ihmisiä ja erilaisia tarinoita läheltä ja kaukaa. Kisoissa oli lämmin tunnelma ja 34 asteen helle pisti pelurit koville, onneksi juomaa ja ruokaa riitti koko kisojen ajan.

Juhlapäivänään Mika sai UP-V:n fb-sivuilla satoja onnitteluita. Retken päätteeksi myös vierailu Pesäpalloliiton väen luona toi mukanaan mieluisan yllätyksen jetlagistä toipuvalle synttärisankarille.

Turku-Pesis onnittelee lämpimästi Mikaa ja toivottaa mitä prahainta jatkoa tuleviin haasteisiin! Toivottavasti tapaamme myös Kupittaalla kauden mittaan!