Haluatko kesätöihin pesiksen ohjaustehtäviin

6.3.2018

Kesällä seura tarvitsee avukseen osaavia ohjaajia niin lasten kuin aikuistenkin harrastetoimintoihin. Oletko vailla kesätöitä? Kiinnostaako sinua liikunnanohjaus, lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja/tai aikuisten terveysliikunta? Onko tulevaisuuden suunnitelmissa opettajan, liikunnanalan tai ohjaajan työ? Hae kesätöitä pesisohjausten parissa.

Turku-Pesis hakee noin kuutta reipasta, liikunnallista ja vastuuntuntoista ohjaajaa pesispalvelujen pariin. Osa ohjauksista ja koulukäynneistä alkaa jo huhti-toukokuussa, joten etsimme henkilöä/henkilöitä, jotka voisivat aloittaa työt jo silloin. Intensiivisin jakso sijoittuu kesäkuuhun, mutta iltaohjaukset jatkuvat läpi kesän.

Mitä ohjaustöitä on tarjolla?

7-14-vuotiaiden pesiskoulut

Seura järjestää kesäkuun alussa Turussa ja Turun seutukunnassa pesiskouluja. Pesiskoulut toimivat pääsääntöisesti arkisin  4.-20.6.

Aikuisten harrastepesis

Seura järjestää Turussa aikuisten harrastepesistä. Ohjaukset ovat iltaohjauksia tiistaisin. Aikuisten harrastepesis on rentoa yli 18-vuotiaille miehille ja naisille suunnattua terveysliikuntaa, jonka tarkoituksena on opetella hieman pesiksen alkeita, pelata pesistä ja liikkua hyvässä seurassa.

3-6-vuotiaiden kesäliikkari

Seura järjestää 3-6-vuotiaille tytöille ja pojille monipuolista kesäliikkaria toukokuusta elokuuhun tiistai-iltaisin. Tavoitteena on saada kokoon kaksi ryhmää: 3-4-vuotiaat ja 5-6-vuotiaat. Ryhmät toimivat samaan aikaan, jolloin sisarustenkin on helppo tulla liikkumaan yhtä aikaa. Liikkari-iltana ohjaajia tarvitaan samaan aikaan kahdesta neljään.

Koulukäynnit

Seura tekee Turun seudun ala- ja yhtenäiskouluihin erisisältöisiä koulukäyntejä huhti-toukokuussa. Koulukäynnit tapahtuvat luonnollisesti päiväaikaan, joten sinun tulisi olla käytettävissä myös päivisin.

Keitä haemme?


Jos olet reipas, liikunnallinen, pesäpallotaitoinen, sinulla on ohjauskokemusta ja uskallat esiintyä/ohjata isojakin ryhmiä, olet etsimämme henkilö.

Toivomme 18 vuoden ikää. Pesiskouluryhmissä toimii pääsääntöisesti aina kaksi ohjaajaa, kesäliikkarissa toimii aina kaksi ohjaajaa ja aikuisten harrastepesisryhmissä osallistujamääristä riippuen 1-2 ohjaajaa.

Pidämme valituille ohjaajille yhteisen koulutustilaisuuden ja käymme läpi eri pesistuotteiden sisältöjä yhdessä.

Tehtävään valittujen henkilöiden on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseen annetun lain tarkoittama rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6 § 2 momentti).

Hae pesisohjaajaksi 20.3.2018 mennessä!


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.3. mennessä. Kerro hakemuksessa itsestäsi, pesis- ja ohjausosaamisestasi, palkkatoiveesi, onko sinulla auto käytössäsi, milloin voit aloittaa työt ja pystytkö työskentelemään myös iltaisin. Kerro miksi haluat ohjaajaksi?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tupe.toimisto@gmail.com 

Valinnat tehdään pikaisesti.