Uutisia

Pelit on saatu kaikki pelattua ja on jälleen aika luoda katsaus menneeseen kauteen ja tietysti suunnitella tulevaa.
Lauantaina saatiin kausi päätökseen myös D-poikien osalta, kun kupittaalla pelattiin kaksi ottelua Manse PP -03:n kanssa.
Eilen torstaina D-pojat pelasivat kauden viimeisen vieraspelin Ulvilassa paikallisia Pesä-Veikkoja vastaan. Pelin jälkeen taululla numerot UPV-TuPe 0-2 (5-6, 4-6).
Keskiviikkona pelataan aikaisemmasta siirtynyt peli Köyliötä vastaan. Eli vielä kerran on mahdollisuus seurata myös C-poikien peliä Kupittaalla.
Eilen kiilassa vastakkain Turku ja Loimaa ja pelin päätteeksi numerot taululla 2-0 (6-1, 9-3), vaikka toinen jakso aloitettiinkin takaa-ajoasemista.
Launtaina ja sunnuntaina pelattiin sekä tyttöjen että poikien aluejoukkueiden pelejä.
40 joukkuetta ja 60 peliä pelattiin lauantaina ja vielä sunnuntaina jatkettiin neljällä pelillä. Pieni sadekuuro katkaisi lauantaina pelit hetkeksi, mutta sen jälkeen jatkettiin pelejä reippaalla mielellä.
Vastassa tällä kertaa Köyliön joukkue ja ensimmäinen jakso kotiin 14-3 juoksuin ja toinen tiukempi 5-4. Kotijoukkue teki molemmilla jaksoilla kunnarin.
Mukana ovat Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Suomen, Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen joukkueet. Kahden päivän mittainen "leiritys" sisältää myös koulutusta tulevaisuuden huippupelaajille.
Nyt on taas mahdollisuus tilata Puma-asuja syksyn viileyteen. Tilaukset on tehtävä 18.9. mennessä.
Seuran molemmat joukkueet Turun Harrastepesis (TurHa) ja Kultanummen Neidot kaipaavat lisää pelaajia mukaansa. Tule mukaan, käytössä on harrastepesissäännöt ja taatusti on hauskaa hommaa, pisteistä ei pelata!
Suomen luonto on puhdas ja kaunis ja näin syksyllä värikäskin. Siispa kannattaa suunnata hetkeksi luontoretkelle eväiden ja hyvien kamujen kanssa. Luonnossa mieli lepää ja virkistyy.
Lauantaina kiilaan juoksevat vastustajaksi Ulvilan Pesä-Veikkojen naiset. Peli alkaa jo klo 13.00. Tulevalla viikolla pelataan vielä runsaasti juniorien otteluita.
Eilinen ensinäytös kokosi seurasta n. 80 innokasta silmäparia todistamaan jönglöörien upeita temppuja, akrobaattien kettyryyttä ja tietysti pellen hurmaavia vatsaa kutkuttavia esityksiä.
Suomen Kansallissirkus järjestää esityksiä Kupittaalla 24.- 28.8. välisenä aikana. Näytöksiä on arkisin klo 18.30 alkaen yksi illassa ja viikonloppuna kaksi, toinen klo 13 ja toinen klo 17.