Uutisia

Alemmassa jatkosarjassa pelit aloitetaan siis Juhannuksen jälkeisenä tiistaina, kun vastaan saapuu Kupittaalle Hyvinkään Tahko 2.
Turku-Hyvinkää ottelu pelataan ensi tiistaina 25.6. klo 18.00 Kupittaalla.
Heinäkuun alussa pelattavat Itä-Länsi -ottelut kokoavat pesiskansan tällä kertaa Seinäjoelle. Tänään julkaistuiden joukkueiden mukana on myös Kupittaalla esiintyneitä pelaajia ja tuomareita.
Aamu kymmeneltä aloitettiin pelit kaikilla kolmella kentällä. Jokainen joukkue ja pelaaja löysi paikkansa ja viikkoja odotettu turnaus saatiin käyntiin.
Kupittaalle saapuu joukkueet Naantalista, Salosta ja Kultanummelta. Samaan aikaan pelataan myös muutama junioriottelu Turun ja Salon välillä. Ottelut alkavat perjantaina klo 10.
Kuva on eiliseltä päivältä..hauskaa on olla mukana ..
Leirille matkaa meiltä kolme joukkuetta ja myös tuomareita. Leiri kestää kolme päivää ja kotiin saavutaan sunnuntaina monien pelien ja discon jälkeen.
Eilen B-poikien johlapeliin vastustajaksi saapui Ulvilan Pesä-Veikot ja ottelusta odotettiin paljon. Kaikkien riemuksi ensimmäisen jakson häviön jälkeen kotijoukkue terästi otteitaan ja ratkaisi viime metreillä jaksovoiton itselleen.
Pesiskoulua järjestetään tänä kesänä Kupittaalla ja Kaarinan Kultanummen kentällä 3.-14.6. välisenä aikana tytöille ja pojille.
Vieraaksi nuorekas joukkueemme sai vastaansa Ruskon vastaavan yhdistelmän. Molemmissa joukkueissa oli hyvä sekoitus nuorempaa ja vanhempaa pelaajaa.
Liikuntaleikkikoulu on 3-6-vuotiaille lapsille suunnattu iloa ja liikuntaa yhdistävä kesäharrastus, jossa on tavoitteena ryhmässä toimimisen lisäksi oppia ehkäpä täysin uusia liikkumismuotoja kannustavassa ilmapiirissä.
Emme saaneet joukkueita jalkeille riittävästi ja tästä johtuen luovumme torstain pelivuoroista. Toivottavasti kaikille halukkaille löytyy oma harrastuspaikka, meille voi toki tulla mukaan aikuisten harrastepesikseen tiistai iltaisin.
Turun Seudun Osuuspankki jakaa hakemuksesta alle 17-v. nuorten työllistämiseen varoja 50 eri varsinais-suomalaiselle yhdistykselle.
Perjantaina heti Paras Golf-kisan jälkeen Kultaranta Resort toimi juhlan päänäyttämönä. Mukana oli n. 30 kutsuvierasta muistelemassa menneitä ja tapaamassa tuttuja vuosien varrelta.