Aluesarjoihin ilmoittautuminen käynnissä

8.1.2024


Ilmoittautuminen kaikkiin aikuisten ja C-E-ikäisten aluesarjoihin alkaa tulevana tiistaina 2. tammikuuta kello 12. Ilmoittautumisten päättymispäivä vaihtelee sarjoittain. C-poikien ja C-tyttöjen aluesarjoihin tulee ilmoittautua – samoin kuin ikäluokan SM-karsintaan – jo 15.1.2024 mennessä.

Aluesarjojen ilmoittautuminen uudistuu. Jatkossa ilmoittautuminen kaikkien alueiden sarjoihin tapahtuu aikuisten ja C-E-ikäluokkien osalta samalla verkkolomakkeella osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu. Sarjajärjestelmät vahvistetaan myöhemmin ja joukkueet jaetaan lohkoihin maantieteellisesti.

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla sarjamaksu 60 minuutin sisään verkkolomakkeen täyttämisestä. Sarjamaksun suuruus aluesarjoissa kaudella 2024 on juniorijoukkueelta 150 € ja aikuisten joukkueelta 160 €. Useamman joukkueen ilmoittautumiset on mahdollista maksaa samalla kertaa, kun käyttäjä on kirjautunut tulospalvelujärjestelmään.

Lomakkeelle täytetään joukkueen nimi ja lyhenne. Niiden on hyvä olla yksilöllisiä, mutta kuitenkin mahdollisimman ytimekkäitä. Esimerkiksi ikäluokka selviää sarjan nimestä eli vastaavaa tarkennetta ei tarvitse käyttää.

Kuten Pesäpalloliitto aiemmin tiedotti, yhdistelmäjoukkueet ovat jatkossa sallittuja vain pelisarjassa. Yhdistelmäjoukkueessa mukana olevat seurat täytetään ilmoittautumislomakkeelle, samoin ottelumäärätoive aluesarjassa ja toive mahdollisista lisäotteluista toisen lohkon joukkueita vastaan.

Harjoitusotteluiden kirjaamiseksi on mahdollista hyödyntää tulospalvelujärjestelmää – edellyttäen, että molemmat joukkueet löytyvät järjestelmästä eli esimerkiksi sarjailmoittautuminen on tehty. Lisätietoa on saatavissa kilpailutoiminnan seuratiedotteesta, ja lisäkysymykset ohjataan osoitteeseen tulospalvelu(ät)pesis.fi.

Alueleirien ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 4. helmikuuta ja valtakunnallisten leirien ilmoittautuminen sunnuntaina 3. maaliskuuta. Leiri-ilmoittautumisista tiedotetaan lisää myöhemmin.

Aluesarjojen ilmoittautumisen päättymispäivät

15.1.2024: C-pojat ja C-tytöt
31.1.2024: D-pojat ja D-tytöt
15.2.2024: E-pojat ja E-tytöt
29.2.2024: Miehet ja naiset