Harrastepesisturnaus Kupittaalla 8.6. – ilmoittaudu mukaan

25.3.2024


Kokoa unelmatiimisi ja ilmoittaudu mukaan harrastepesisturnaukseen!

Naisten edustusjoukkue järjestää harrastepesisturnauksen lauantaina 8.6.2024 Kupittaan pesäpallostadionilla. Mukaan mahtuu kahdeksan joukkuetta. Yhdessä pelissä joukkueessa pelaa 9–12 henkilöä, mutta otteluiden välissä kokoonpanot saavat muuttua. Turnauksessa on vain yksi sarja, jossa ei ole sukupuolivaatimuksia. Otteluohjelmat toimitetaan joukkueille viimeistään 1.6.2024.

Turnaus pelataan tenavapallolla ja harrastepesissäännöin.Tarkemmat säännöt toimitetaan joukkueille etukäteen sähköpostitse. Huom! joukkueessa saa olla mukana yhteensä korkeintaan kaksi tällä hetkellä maakuntasarjassa tai nuorten sarjoissa pelaavaa pelaajaa, joilla on kilpailulisenssi, tai pelaajaa, joilla on ollut viime kaudella kilpailulisenssi Superpesikseen, Ykköspesikseen tai suomensarjaan. Tällainen pelaaja ei saa toimia lukkarina. Ulkopelipaikan tulee olla polttolinjan takana. Sisäpelissä tällaisen pelaajan tulee lyödä ”väärältä puolelta”.

Omien varusteiden käyttäminen on suositeltavaa, mutta kentältä saa myös tarvittaessa lainaan räpylöitä ja mailoja.

Turnaus maksaa 250 €/joukkue. Turnauksen järjestäjä ei vakuuta osallistujia, eikä osallistuminen vaadi lisenssiä. Osallistumiseen on kahdeksantoista vuoden ikäraja.

Ilmoita joukkueen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot sähköpostise turkupesisnaiset@gmail.com viimeistään perjantaina 25.5.2024. Ilmoittautuminen on sitova.

Järjestäjä pidättää oikeuden turnauksen perumiseen, mikäli joukkueita ei tule riittävästi.

Kaikki turnauksen tuotot tulevat Turku-Pesiksen naisten edustusjoukkueen hyväksi.

Tule mukaan!