Taustojen seurapäivässä mukana lähes 30 toimijaa

17.3.2024
Paikka oli tuttu Bowler Turun keskustassa. Johtokunnan laatiman esityslistan mukaan edettiin jouhevasti ja nautittiin maukas lounas. Lopuksi vielä hohtokeilausta ja saunomista.

Ohjelma:

klo 13.00 -14.30 Vastuullisuus pesäpallossa ja Turku-Pesiksen arvot ja yhteiset pelisäännöt. Sampo Peltola esitteli Pesäpalloliiton vastuullisuussivut sekä tarkasteltiin seuran arvoja. Teon alla olleet seuran pelisäännöt saatiin taydennettyä ja valmiiksi ja ne allekirjoitettiin yhdessä. Jatkossa pelisäännöt ovat näkyvillä myös kentällä.

Vastuullisuuteen liittyviin aiheisiin, vastuullisuusvideoihin ja Pesäpalloliiton vastuullisuusohjelmaan kokonaisuudessaan pääsee tutustumaan osoitteessa www.pesis.fi/vastuullisuus.

Seuran arvot:

Arvot

Oikeudenmukaisuus

Seuran toiminta on tasapuolista, oikeudenmukaista ja kannustavaa. 

Kasvatuksellisuus

Korostamme lasten ja nuorten urheiluharrastuksen leikinomaisuutta, kasvatuksellisuutta ja monipuolisuutta sekä lasten tasavertaisuutta. Tarjoamme lapsille ja nuorille välineitä sosiaalisten taitojen kehittämiseen sekä läpi elämän kestävän liikunnallisen elämäntavan omaksumiseen. 

Avoimuus

Seurassamme on avoin ilmapiiri keskustelulle, uusille ideoille sekä innovatiivisuudelle. 

Kunnioitus

Kunnioitamme ja arvostamme toistemme mielipiteitä sekä korostamme esimerkillisyyttä. Jokaisen tulee kunnioittaa muita pelaajia, valmentajia, vanhempia, vastustajia ja tuomareita. 

Rehellisyys

Jokaisen tulee osoittaa reilua ja rehtiä urheilumieltä. 

 

Keskusteltiin näistä tärkeistä asioista ja vaihdettiin mielipiteitä vilkaasti. Tämän jälkeen oli vuorossa uusien seuravaatteiden kokeilua, jotta saadaan tilaus edelleen Intersportiin.

Tunnin mittaisen lounastauon aikana nautittiin jälleen kerran todella maukasta ruokaa ja vielä mustikkatorttua kahvin kanssa.

klo 16.00 - 19.00 eistykset ja keskustelut

1. Jäsenmäärän kasvuohjelman projektisuunnitelman eisttely (Antti)

    - tavoittena uusien alle 10-v. lasten mukaan saaminen v. 2024-2026, mitä vaaditaan tehtävän, resurssointi ja erilaiset some-kanavat monipuolisemmin käyttöön

2. Tuomaritoiminnan tilanne ja suunnitelma (Vilma ja Sirpa)

    -paljon pelejä, naiset ja miehet kaikki ottavat kortit, tasaisesti tehtäviä tason mukaan, seura ostaa tuomarikortit

Koulutus Kupittaalla perjantaina 26.4. klo 17-18.30 alkavat tuomarit ja 18.30 - 20.00 jatkavat tuomarit, Vilma Jämsä vetää ja mukaan saadaan myös seuran oma kasvatti Superpesistuomari Mikko-Jussi Laakso. Jokaisen pitää myös tehdä netissä oleva tuomarikoe, tästä myöhemmin vielä lisää

3. Kesän ottelutapahtumien järjestäminen (Jose)

- naisten ja miesten suomensarjojen pallohenkilöt, kuuluttamon laitteiden ajanmukaistaminen, joukkueiden soittolistat asialliset, naiset ja miehet hoitavat toistensa kuuluttamotehtävät, kentänhoitajan ja kuuluttajien rekrytointi.

Samalla saatiin jaettua Tivoli Sariolan aikaiset (13.4. - 12.5.) hiekkanurmen harjoitusvuorot

klo 18-19 hohtokeilausta, jonka jälkeen sauna lämpimänä

Kiitos kaikille osallistujille mukavasta päivästä!