Uutisia

Laitamme kentän talvikuntoon ja pelaillaan kentän puolella pienpelejä.
Espoossa palatussa etelän E-poikien pelisarjan Itä-Länsi pelissä olivat mukana meidän pelaajat Otso Kaijula ja Miikka Tiittanen sekä pelinjohtajana Pekka Kaijula.
Aurinko helli lähes koko päivän pari pientä kuuroa lukuunottamatta ja kaikki ottelut saatiin pelattua ohjelman mukaisesti.
Pesäpalloliiton järjestämä vuotuinen turnaus on taas alkamassa ja tuttuun tapaan ilmoittautuneita joukkueita on täysi määrä eli 42 ympäri Suomea.
Tulevana sunnuntaina pelataan E, D ja C-ikäisten arvo-ottelut eri paikkakunnilla.
45 Juhlavuottaan viettävä Suomen kansallissirkus valtaa kivituhkakentät sirkustelttaa varten. Luvassa on jälleen huimia esityksia koko perheelle.
Miedän seurasta on valittu myös pelaajia arvo-otteluihin, jotka pelataan eri puolella aluetta sunnuntaina 5.9. C-ikäiset Ruskolla, D-ikäiset Hämeenkyrössa ja E-ikäiset Espoossa.
Eilen nähtiin Kupittaalla paljon iloisia pikkupelaajia. Ensimmäisessä kotiturnauksessa oli mukana 10 joukkuetta.
Nyt on G-junnuilla vuorossa kotiturnaus. Pelit pelataan kivituhkakentällä klo 18 alkaen. Hiekkanurmella pelataan D-pojat siniset vastaan Jokioinen klo 18 alkaen, joten kentällä on vilinää huomenna.
Jokaisella leirillä oli meiltä mukana nuoria tuomareita oppimassa lisää ja saamassa kokemusta myös pää- ja syötönvalvojan tehtävistä.
Turun E-joukkue selviytyi hienosti alkusarjasta lohkonsa kolmanneksi ja jatkoi hyviä otteitaan kolmessa jatkosarjanottelussaan voittaen ne kaikki. Myös ristikkäisottelusta tuli arvokas voitto ja tänään vuorossa oli vielä sijoitusottelu sijoista 9-10.
Poikien lännen joukkueessa ovat mukana Miikka Tiittanen ja huoltajana Pekka Kaijula.