Uutisia

Pelejä on pelattu päivittäin 1-2 ja helteinen keli on suosinut koko leiriä. Onnistumisia on tullut kaikille Tupen joukkueista.
Eilen kiilaan asteli itsevarman oloisesti Porin Pesäkarhujen nuori joukkue. Peliä oli helteiseen iltaan saapunut seuraamaan ilahduttava määrä molempien kannattajia.
Leirille osallistuvat meidän F-junnut, D-pojat ja D-tytöt. Kolmen päivän leirillä pelitaidot hioutuvat entisestään ja keskiviikon kotiturnaus kävi kaikille hyvästä treenistä.
Paavo Nurmi Games yleisö oli todistamassa alkuillan kisaa turkulaisten palloilijoiden edustajien kesken.
Mukana on alueen junnujoukkueita G-F-E- ikäisisiä kolmella eri pikkukentällä. Peliriemu on käsin kosketeltavissa, tule sinäkin mukaan tunnelmaan. Buffetti on auki.
Mukaan on tullut myös miesten aluesarjan peli ja ensi viikonloppuna junnujoukkueet ovatkin Hyvinkään alueleirillä edustamassa seuraa.
Uusi pelipäivä on ma 19.6. klo 18, samat tuomarit. Manse ei saanut joukkuetta kasaan.
Järjestyksessään toinen turnaus pelataan huomenna G- ja F-ikäisten joukkueiden välillä. Mukana ovat joukkueet Laitilasta ja Pöytyältä.
Ensimmäisen jakson jälkeen näytti siltä, että vieraan vievät voiton helposti, mutta näin ei aivan käynyt.
Tänään vuorossa on suuresti uudistuneen joukkueen ensimmäinen kotipeli, kun kiilaan vastustajaksi saapuu Loimaan naiset. Ottelu alkaa klo 18 Kupittaan hiekkanurmella.
Tiivis kotipelien tahti jatkuu vielä tänään klo 18 Kupittaalla, kun vastaan saapuu Hämeenkyrön Räpsän nuoret miehet. Peli on sarjassaan jo 4. peräkkäinen kotipeli.
Lauantaina pelattiin g- ja f-junnujen (alle 8v ja alle 10v) turnaus. Vastassa oli Jokioisten Koetus juniorit. Joukkueille tuli kaksi peliä kaikille.
Tunnustamme värimme ja olemme täysillä mukana huumassa.
Perjantai-ilta mikäs sen mukavampaa, kuin ennen saunomista käydä kentällä varmistamassa, että pikkujunnut saavat pelata tänään.
Mukana on tällä kertaa meidän G- ja F-junnujen lisäksi Jokioisten Koetuksen Juniorien vastaavat joukkueet. Pelit pelataan Kupittaan hiekkanurmella.