Uutisia

Ruovedellä 21.-24.7. pelataan nuorempien ikäluokkien valtakunnalliset pelit, tulessa tällä kertaa G-ikäisistä F-ikäisiin (alle 8-10.v.). Mukana leirillä on kaikkiaan 72 joukkuetta ja varsinaisia sarjataulukoita ei pidetä, vaan pelataan ja opitaan uutta.
Miesten ottelu pelattiin sateisissa oloissa, mutta miesten otteissa keli ei näyttänyt haittaavan, vaikka juoksuja tehtiinkin verrattain vähän koko ottelussa.
Jo ensimmäinen Turun sisävuoro lupaili hyvää koko ottelulle, kun joukkue teki heti kolme juoksua. Aurinko helli koko ottelun ajan runsaslukuista yleisöä ja sarjajohtaja kaatui kotiutuskisassa.
Naisten ja miesten suomaripeliä pääset seuraamaan tulevana lauantaina ja vielä sunnuntaina pelaavat naiset lisää yhden pelin.
Luzernissa 5.-12.7. pelattavassa kahdeksannessa Maailmancupissa on mukana turkulaisia vaikuttajia. Suomesta matkaan lähti miesten joukkue sekä sekajoukkue ja pelit ovat menneet hyvin.
Myös miesten maakiksessa joukkue koostuu kokeneistä pelijyristä, seuran omista B-pojista sekä mitalia tavoittelevista C-pojista. Joukkue on pelannut kauden aikana tiukkoja kamppailuja sarjapisteistä, tällä hetkellä niitä kuitenkin on kolme keväisen Humppila voiton myötä.
Hienon alun jälkeen Karjujen taival on ollut tuskaista. Hieman lohtua haavoihin toi viime lauantaina upea taisteluvoitto kotona Hyvinkään Tahkosta, joka käytännössä sineitöi ensi kauden sarjapaikan.
D-pojat osallistuivat keväällä Laitilan alueleirille ja nyt on taitoja hiottu ja hiotaan vielä ennen leirille lähtöä. Leirillä ollaan noin viikon verran leirin pelisarjassa 6.-11.7.2015 välisen ajan.
Tänään pelatussa ottelussa mukana Valtteri Virtanen ja Lännen joukkueenjohtajana isänsä Jussi Virtanen.
C-poikien viimeisestä kotipelistä SM-leirikarsintasarjassa kehkeytyi odotetun lainen trilleri. Aurinkoinen Kupittaa säteili kilpaa kotijoukkueen pelaajien kanssa pelin päätyttyä 2-1.
Jäljellä on vielä tärkeä kotiottelu Hyvinkään Tahkoa vastaan. Keväinen koitos Turulle 0-1 ja nyt viime viikolla Turun saaliina Kama ykköseltä saalistettu upea jaksovoitto.
Eilen Hyvinkäällä pelattu miesten arvo-ottelu käytiin tasaisissa merkeissä. Pihkalan stadionilla jännitysnäytelmää upeassa kesäauringossa seurasi 4400 silmäparia.
Lauantaina matkaan startannut E-poikien joukkue on tätä kirjoitettaessa voittanut, pelannut tasan ja hävinnyt yhden ottelun kutakin pelisarjan alkulohkossa.
Tänään Hyvinkäällä pelattu naisten arvo-ottelu oli tasainen, kun jaksot menivät 0-4 ja 4-2. Vasta Supervuorossa saatiin ratkaisu, kun Länsi löi ratkaisevan voittojuoksun 0-1.