Ladypesisturnaus onnistui jälleen

4.9.2016

Kultanummen Neidot
Kultanummen Neidot
Toistpuoltjokkee
Toistpuoltjokkee
Turun Harrastepesis
Turun Harrastepesis
KoHulaiset
KoHulaiset
Meidän Karjut :)
Meidän Karjut :)

40 joukkuetta ja 60 peliä pelattiin lauantaina ja vielä sunnuntaina jatkettiin neljällä pelillä. Pieni sadekuuro katkaisi lauantaina pelit hetkeksi, mutta sen jälkeen jatkettiin pelejä reippaalla mielellä.

Jokaisella joukkueella oli 3 peliä päivän mittaan ja riemua riitti koko päiväksi. Päivä käynnistettiin yhteisellä alkujumpalla ja sitten aloitettiin pelit. Kupittaalle ilmestyi tuon tuostakin upeimpia asukokonaisuuksia, olihan parhaalle asulle luvassa palkinto. Tällä kertaa asuvoiton vei Nurmon Elvikset ja toiselle sijalle kipusi Merimaskun Ahdottarien Hipit.

Ottelun tuomareina oli meidän Karjut ja ruokatauolla heitä avustivat meidän Kottaraiset ja muutama muu tuomari. Pelit saatiin vietyä läpi aikataulujen mukaisesti ja kioskilla riitti kävijää nauttimassa tuoreista leivonnaisista, ruisleivistä ja makkarasta. Osalla joukkueista oli omat turnajaiseväät, joita nautittin rauhallisin mielin pelien lomassa.

Pelejä pelattiin kahdessa sarjassa. Peleissä nähtiin huimia suorituksia ja kannustushuudot kaikuivat molemmin puolin olihan kyseessä harrasteturnaus. Naiset osaavat nauttia pelistä ilman suurempia hampaiden kiristyksiä. Tärkeintä joukkueilla oli tietysti olla mukana ja nauttia pelaamisesta ja yhdessäolosta näin kauden päätteeksi.

Turun joukkueet TurHa (= Turun Harrastepesis) ja Kultanummen Neidot saivat avukseen Porin Piruttarien pelaajia ja Kärkkyjiä ja muita innokkaita. Myös KoHulaisia saapui TurHan avuksi. Toistpuoltjokkee selvisi peleistään vanhalla koostumuksella kahdella voitolla ja tasurilla Kunnon Tyttöjä vastaan. Kiitos kaikille pelaajille venymisestä ja avusta ja tietysti omille pelaajille. Oli hienoa olla mukana jälleen kerran!

Sunnuntaina jatkettiin vielä neljän joukkueen voimin pelejä ja niiden päätteeksi viimeisetkin pelurit lähtivät hyvillä mielin kotimatkalle. Kentälle ei jäänyt hännän häntää, ei kuusen kuusta.

Kiitos kaikille turnausjärjestelyihin osallistuneille, olitte kaikki jälleen korvaamattomia!

...kuvat: Mallu :) ja Sirpa

lue kaikki tulokset Varsinais-Suomen Pesiksen sivuilta tästä